SINFUL – ADVENTSKUL FÖR VUXNA

ADVENTSKALENDER FÖR VUXNA

0
4575
SINFUL

FIFTY SHADES OF GREY – THE ADVENT VERSION – SINFUL

Jag fick möjligheten att testa Sinfuls adventskalender och även öppna ett par luckor för att visa vad för saker som kan finnas i kalendern. Det här är definitivt en vuxenkalender och jag rekommenderar den till den lekfulle personen som är säker på sin sexualitet. I vanliga fall är detta kanske inget som jag brukar ha med i bloggen men så tänkte jag. Varför inte. De flesta som läser min blogg är vuxna, vettiga människor som är kapabla att ta sina egna beslut och välja vad som passar dem. Likväl om det finns godiskalendrar och alkoholkalendrar så är detta ett alternativ.

 

SINFUL – DET BLIR VAD DU GÖR DET TILL

Kalendern är stilfull och redan lucka ett ”lovar” gott på så sätt att den här kalendern främst verkar riktiga sig till kvinnor. (det verkar finnas ett par luckor som är riktade till männen också) men främst är det en parkalender för ett par som fått stiltje i kärlekslivet så kanske så kanske denna decemberkalender kan pigga upp lite. Sen tycker jag personligen inte att det är så Sinful, mer erotisk (på ett bra sätt). Och det finns inget fel med det. Det är helt upp till var och en.

 

Sinful

 

SOM NI FÖRSTÅR SÅ KOMMER JAG INTE VISA SINFULS INNEHÅLL IN ACTION

Det här är en blogg där jag försöker hålla mitt privatliv utanför så mycket som möjligt. Men jag dömmer ingen och jag tycker det är roligt att det inte bara finns godis, skönhet, te och kaffe i kalendrarna nu för tiden. Innovationen är enorm. Hurra för det.

Om jag använder den eller inte är for me too know and for you to never find out. Jag rapporterar bara. ;.)

 

Sinful Sinful ATT KÄNNA SIG SOM ANASTASIA OCH MR GREY

Ögonbindeln här ovan var vacker och sensuell men döljer mest ögenen för den som inte har den på sig. Men det är ett vackert stycke och lite i stil med Victorias Secret och Agent Provocateur För mig spelar det ingen roll vad var och en gör i eller utanför sovrummet men det är roligt med nya kalendrar i det som snart börjar likna en djungel.

 

Sinful

 

Just nu kan man köpa Sinful kalendern för 995 kr med ett innehåll värt ca 2900 kr. Detta gör ni på SINFULs sida

ENJOY 😀 ;-D

DELA
Föregående artikelVÄRLDENS ENKLASTE CHOKLADKALENDER
Nästa artikel5 FAVORITER inför December
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here