bilder via Lagerhaus

De senaste åren så har Lagerhaus blivit en av mina favoritbutiker att köpa sådant där… tja, smått och gott på. De har så mycket kul och gulliga saker, QUIRKY STUFF, bits and bobs och så vidare och det är ytterst sällan jag inte fastnar för något alls om jag strosar runt därinne.

I pressreleasen så beskriver Maria Engman, Marknadschef på Lagerhaus årets julkollektion såhär:

– I år har den lite galna amerikanska jultröjan fått ge inspiration både till pynt, presentboxar och presentpapper. Vem blir inte extra lycklig av mönster och former som detta!

Well… I hear you, Maria! Uppriktigt sagt så ÄLSKAR jag den här inriktningen och det är till stor del den som jag själv eftersträvar när det kommer till min jul.

Jag är milt uttryckt MYCKET taggad på den här kollektionen och kommer förmodligen att ta hem några rullar papper och snögubbemuggen inom en snar framtid… bland annat.

DELA
Föregående artikelVEM VILL VINNA EN LAKRITSKALENDER?
Nästa artikelLite vintervibes för att peppa din måndag
Baby it's cold outside
Mössa och tjock jacka, vantar och rykande andedräkt när jag dricker mitt morgonkaffe på väg till jobbet. Det mjuka (och ibland: det rakt motsatt bjärta) ljuset från julbelysningen i trädgårdar, fönster och på gator. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here