bilder via Lagerhaus

De senaste åren så har Lagerhaus blivit en av mina favoritbutiker att köpa sådant där… tja, smått och gott på. De har så mycket kul och gulliga saker, QUIRKY STUFF, bits and bobs och så vidare och det är ytterst sällan jag inte fastnar för något alls om jag strosar runt därinne.

I pressreleasen så beskriver Maria Engman, Marknadschef på Lagerhaus årets julkollektion såhär:

– I år har den lite galna amerikanska jultröjan fått ge inspiration både till pynt, presentboxar och presentpapper. Vem blir inte extra lycklig av mönster och former som detta!

Well… I hear you, Maria! Uppriktigt sagt så ÄLSKAR jag den här inriktningen och det är till stor del den som jag själv eftersträvar när det kommer till min jul.

Jag är milt uttryckt MYCKET taggad på den här kollektionen och kommer förmodligen att ta hem några rullar papper och snögubbemuggen inom en snar framtid… bland annat.

DELA
Föregående artikelVEM VILL VINNA EN LAKRITSKALENDER?
Nästa artikelLite vintervibes för att peppa din måndag
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here