Vinterns vackraste blomma – Amaryllis.

1
377
amaryllis

Amaryllis

 

ÄLSKADE AMARYLIS.

De senaste åren har jag blivit störtkär i Amaryllisen och antar att jag kommer fortsätta vara det. Den, är, precis som liljan, en magnifik stor blomman som tar upp mycket plats i ett rum, vilket jag älskar.

I år kombinerar jag mina Amaryllis med ljusstaken från granit, vinteräpplen och stearinljus. Det är huvudsmycket på julbordet. Så jag koncentrerar mig på att arrangera runt den.

Lite ljus, några House Doctor-hjortar, en ljussliga och mustiga höstäpplen. Det gör ett helt bord. I kombination med snygga tallrikar, linneservetter en stort god ekologisk skinka, vörtbröd, senap, sill osv. Två och en halv vecka, då sitter vi där. & jag funderar på bästa julskinkan. Jag brukar följa ekologisk kan men finns det bättre? Ge mig kära tips. Är en skinkälskare av stoooooora mått.

 

Så tips mottages tacksamt!

 

Kram

 

/Heléne

DELA
Föregående artikelMIN JULINSPIRATION JULEN 2017
Nästa artikelAtt julpynta, hur och när är det egentligen ok?
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here