VINNARE I TÄVLINGEN MED NINASMAT.SE ÄR…

0
124
ninasmat

Då var tävlingen med Ninasmat.se över och jag har plockat ut fyra vinnare som jag hoppas kommer bli glada över sina härliga vinster. I den här tävlingen var julkaffet absolut populärast. Kul! Jag har testat kaffet från Kahls och det är fantastiskt gott. Ni som har vunnit behöver maila mig era kontaktuppgifter (adress och mobiltelefonnummer) så att Ninasmat.se kan skicka ut era vinster.

Men nu till vinnarna:

CHILI KLAUS

Jag hade velat vinna Chili klaus jul/adventskalender till min Kille som är en chili galning och har sin födelsedag den första December

JULKAFFE FRÅN KAHLS

Hej Helene!
Jag skulle allra helst vilja vinna kaffet. Min kärlek till julen har jag min älskade mormor att tacka för. En av våra traditioner är en heldag tillsammans där vi bakar lussebullar, kokar kolor och tryfflar, och vissa år har det även blivit pepparkakshus. Mormor är gammal nu och därav har vi dragit ned på ”baka så mycket som möjligt”-ambitionen, men vi har fortfarande kvar vår bakdag där vi bara umgås, bakar något juligt och fikar ihop. Skulle jag ha turen att vinna kaffet hade jag bjudit mormor på det när årets julbakdag är här.

Kram!

/ Jennifer

JULBOXEN FRÅN HAMMYS (MOOFREE CHOKLAD)

Hej♥
Ny sida för mig, Ninasmat, men så mkt gott det finns! Spanade på Malmö Chokladfabrik, fin vit plåtask med 32 bitar choklad i-perfekt till julens gäster tänker jag.
-Jag har julfest varje år första advent för släkt och ett syskonbarn (tonåring) har nu blivit vegan men hon älskar choklad-åh vad jag skulle vilaj ge henne Hammys julbox!

BABBLARNA ADVENTSKALENDER

Jag skulle vilja Babblarna kalendern till min dotters 3 åriga kusin. Känns bättre att ge en sån liten kille en mer nyttig kalender och sen ÄLSKAR han babblarna.

DELA
Föregående artikelJULSHOPPING PÅ ULLARED.
Nästa artikel15% PÅ COOLSTUFF.SE – BARA IDAG
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here