VINN ADVENTSKALENDRAR FRÅN NINASMAT.SE

32
653
adventskalender tävling

I SAMMARBETE MED NINASMAT.SE


TÄVLINGEN AVLSUTAS ONSDAGEN DEN 4:E NOV 23.59


VINN LYXIG ADVENTSKALENDER TILL DIG SJÄLV ELLER NÅGON DU TYCKER OM OCH TÄNKER PÅ.

 

Jag har nu fått chansen att lotta ut fem härliga kalendrar från Ninasmat.se. Det är två godiskalendrar och tre dryckeskalendrar. Vilket jag tycker är en bra blandning då alla inte äter godis eller inte dricker kaffe eller te. Här kan man välja den man vill ha. Bra va!?

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar, här, på Instagram eller Facebook om vem du skulle vilja ge en kalender till i år. Kanske dig själv, kanske din pappa, kanske en god vän som funnits där eller skulle behöva lite uppmuntran i vardagen.

Och glöm inte fylla i emailadressen, annars kan det vara svårt att nå er som vinner.

Men nu tittar vi på tävlingen!

 

ninasmat.se

 

SIMPLY CHOCOLATES VITA BOX.

Adventskalender med hela 30 bitar. Nomnom. Simply Chocolate vet att det ibland kan kännas lite väl långt mellan två dagar, därför har de lagt in halvdagar. Det tycker vi om. Så istället för 24 chokladbitar får man 30 st. Chokladen är handgjord premiumchoklad och all choklad är gjord av naturliga ingredienser. Kartongen är stilren och passar i alla rum.

Det här är en lyxig kalender från Ninasmat.se

 

 

ninasmat.se

 

KAFFEADVENTSKALENDER FRÅN ERKÄNDA KAHLS

Kaffeadventskalender 2020 från Kahls. 24 kaffesmaker från världen runt som tar dig på en resa genom kaffets värld och Kahls historia.

Med kaffekalendern följer ett häfte med detaljerad information om alla kaffesorter. Varje påse innehåller 30 g malet kaffe, vilket räcker till 1/2 liter färdigt bryggt kaffe så du kan luta dig tillbaka och dela varje dags upplevelse med en vän.

Kaffeadventskalendern börjar resan med ett vildkaffe från kaffets hemland Etiopien och avslutas med ett julkaffe som bland annat innehåller kaffe från Norra Pionero i Brasilien, världens sydligaste kaffeområde. Resan fram till julafton tar dig även till spännande destinationer som Nicaragua, Peru, Colombia, Burundi och inte minst Göteborg, dit det första kaffet i Sverige ankom 1685.

Kaffekalendern innehåller ett brett utbud av kaffe, från klassiska blandningar till bästsäljare och single origin-kaffen, men även spännande smaksatta kaffesorter.

 

 

 

ninasmat.se

 

TEADVENTSKALENDER FRÅN KAHLS.

Jag vet inte hur det är med er men jag uppskattar verkligen en god kopp te på kvällen. Kaffe på morgonen och te på kvällen.

Teadventskalender 2020 från med Kahls med 24 olika tesorter i lösviktste.
Teadventskaledern innehåller ett brett sortiment av både svart te, grönt te, örtte och rooibos. Allt från julinspirerade teer till bästsäljande klassiker, både smaksatta och rena teer.

Kalendern innehåller information om varje te och även en tesil ingår för lösviktste. Varje dag får du 4 g te vilket räcker till två koppar te. Du kan njuta av dem helt själv eller dela med någon du tycker om.

Med tekalendern får du njuta av ett nytt te varje dag ända fram till dopparedan. Det är samtidigt en uppskattad present och ger du bort den har du strax en tevän för livet.

 

adventskalender tävling

 

EKOLOGISK TEADVENTSKALENDER FRÅN ENGLISH TEA SHOP

I den här kalendern får du 25 tepåsar att njuta av ända fram till juldagen. Här finns smaker som Gingerbread treat, White Wonderland och Happy Holiday. Visst låter det lockande. Perfekt till dig själv eller att ge bort till en teälskande vän eller familjemedlem.

English Tea Shop älskar att producera te och värnar enormt om deras produkter och råvaror och om hållbarhet, miljö och de människor som arbetar inom företaget. Teerna kommer från egna odlingar på Sri Lanka och är ekologiska samt Fair Trade-märkta. Teerna kommer i vackra förpackningar.

 

adventskalender tävling

 

RAMLÖSA ADVENTSBOX – SÖT, SALT, SUPERSALT, HALLON/SALT

Den här adventboxen innehåller 4 boxar med 40 gr premiumlakrits i varje, en för varje advent. Ramlösa är i mitt tycke, en av de bästa lakritstillverkarna och jag älskar deras lakrits. Speciellt salt och Hallon/salt. Det är är en perfekt gåva till lakritsälskaren, om det är du själv eller någon annan i dit liv. Någon du tycker förtjänar lite uppmärksamhet.

 

HUR GÅR JAG TILLVÄGA FÖR ATT VINNA EN AV DESSA FINA KALENDERAR?

Skriv en kommentar här nere om vem du skulle vilja ge en kalender till i år. Kanske är den till dig själv, kanske till farmor, kanske en vän du inte kunnat träffa på ett tag. Kalendrarna skickas från Ninasmat.se så skulle man vilja ge den till någon man inte kan träffa så är det lätt ordnat. Då skickas kalendern ut till den adress du meddelar oss vid ev vinst.

Du kan också tävla via mitt instagramkonto I Love Christmas eller via mitt Facebook-konto Helenes underbara jul.

Och passa på att besöka Ninasmat.se, där hittar ni många fler kalendrar, julgodis, juldrycker och andra delikatesser. Med min rabattkod får ni ytterligare 10% på allt fram till sista november.

Rabattkoden är:

10ilc20

Där hittar ni också all info om kalendrarna i denna tävling.

LYCKA TILL!

Här hittar du tidigare inlägg om NINASMAT.SE

 

DELA
Föregående artikelJUL PÅ JOTEX – 20% RABATT
Nästa artikelVINNARE I ADVENTSKALENDERTÄVLINGEN
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

32 KOMMENTARER

 1. Jag skulle ge en kaffekalender till min man som är/ har varit ett stort stöd för mig under mina cancerbehandlingar. Han förtjänar något som bara är för honom.

 2. Jag skulle vilja ge chokladkalendern till min mamma. Varje år brukar jag vara ute titt som tätt för att hitta små gåvor till en paketkalender till henne, precis som hon gjorde för mig när jag var barn. Hon älskar att få öppna en kalender i december! I år ställer coronan till det och gör att jag inte har samma möjlighet att spendera en massa tid i butiker, och speciellt inte nu här i Skåne. Därför skulle jag vilja att hon fick njuta av en riktigt fin chokladkalender i år ❤

 3. Jag skulle vilja ge lakritskalendern till mig själv, som belöning efter en lång, lång insats för Röda Korset med inköp av mat och läkemedel till riskgrupperna.

 4. Jag skulle vilja ge mig själv chokladkalenern. Har aldrig haft en kalener som vuxen!

 5. Jag skulle vilja ge chokladkalendern till min dotter, som haft ett jobbigt år och därför verkligen behöver piggas upp❣️

 6. Jag skulle ge min sambo kaffekalendern så han blir mer motiverad att studsa upp på morgonen!

 7. Å drömmen med en sån här tävling:) Jag skulle ge chokladkalendern till min man och våra barn helt enkelt för att jag älskar dom så mycket och vi älskar både jul och choklad<3

 8. Jag skulle vilja ge choklad eller lakrits till mig själv eftersom jag inte träffar annat folk nu pga Covid 19. Hade piggat upp en ensam jul.

 9. Vem vill inte vinna en liten egen uppmuntran med någon överraskning av en helt egen kalender att NJUTA av Ja vad skulle passa bättre än just något att GLÄDJA sig till varje morgon i flera dagar Ibland är man ett barn o en egen present som ger ett litet ljus önskar jag mig i till mina morgonstunder

 10. Jag fyller år imorgon, 1 november, så jag skulle gärna vilja ha en kaffekalender i födelsedagspresent 😃🎉🤩 ☕️ 🙏

 11. Skulle vilja ge kalendern till min lite julskeptiska sambo för att inspirera till lite julengagemang i december! Tänker att Simply chocolates vita box kan liva upp.

 12. Jag skulle vilja vinna kaffekalendern till mig och min man som i december för första gången någonsin ska tillbringa morgnarna tillsammans. Jag ska byta jobb så vi ska köra ihop. Kan ju vara bra att ha nåt värmande att hålla händerna runt o prata om 😂

 13. Jag vill gärna få en godiskalender då detta är min första jul som ensam. Maken bor sedan några veckor på ett demensboende vilket gjort att vi båda blivit ensamma.

 14. Jag vill ge den till mig själv för att jag faktiskt tycker om mig själv och accepterar att jag är den jag är. Men möjlighet att förändra mig om så är!

 15. Skulle gärna vinna godiskalender till min dotter som precis insjuknat i hjärtmuskelinflammation. Bara vila och tråkigt i 6mån

 16. Jag vill ge the/kaffe kalendern yill mig själv då det varit ett superjobbigt år. Behöver vara snällare mot mig själv och inte så hård och bedömmande

 17. Jag vill vinna och ge till mig själv för jag förtjänar faktiskt också att få en gåva ibland. Jag kommer långt ner på min egna prioriteringslista och när jag väl kommit ner till mig själv på listan så finns varken pengar, tid eller någon ork kvar. Detta gör mig inte så mycket då jag älskar att göra min sambo och mins älskade barn glada, det ger mig glädje. Men denna kalendern hade faktiskt bara varit min och det hade jag varit så nöjd med! Fast hade kanske fått gömma den i ett skåp;)

 18. Hej!
  En lakritskalender som hela damiljen kan dela på vore toppen!
  Hälsningar smålands största lakritstroll!

 19. Förra julen förlorade jag mitt livs stora trygghet, min fina Mormor.

  I år skulle jag vilja hitta glädje och myskänsla i adventstid. Få räkna ner tillsammans med mannen.

 20. Jag skulle vilja vinna någon av te-kalendrarna eller lakritskalendern till mig själv för att pigga upp mig lite. Har varit ett tufft år både privat och på arbetet. Min mamma gick bort i juli och min man fick en hjärtinfarkt i augusti och så massor av jobb pga av Coronan ovanpå det.

 21. SIMPLY CHOCOLATES VITA BOX. till min dotter som gett mig två härliga barnbarn efter år av kämpande. Hon fick bli mamma och jag mormor fast nu kan vi inte kramas då jag tillhör riskgrupp. Vi träffas utomhus och längtar till att livet ska bli normalt så får trösta oss ( jag tar de på halva dagarna) så länge!

 22. Skulle så gärna överraska min kära med en adventskalender.

  Te, choklad eller lakrits skulle hon bli så glad för.
  Å skulle jag vinna en kaffekalender så glädjer jag föräldrarna med den ⭐️

 23. Åh, skulle vilja ha lakrits- eller chokladkalendern till mig själv. ÄLSKAR både choklad och lakrits, så det skulle passa perfekt med en smaskig godisbit varje dag (och ibland två) under hela den mysiga adventstiden

 24. Jag skulle vilja vinna choklad eller lakritskalender till min mamma. Eftersom hon alltid ställer upp för mig och peppar mig när jag behöver peppas. Hon brukar köpa adventskalender till mig varje år så jag skulle vilja ge tillbaka till henne. Och vad passar då inte bättre en en kalander med nått som hon kan unna sig lite extra. För att visa henne att jag tänker på henne lite extra mycket speciellt nu när vi närmar oss jultider.

 25. Jag skulle gärna vilja vinna en kalender åt min mamma. Hon är en sån därn mamma som alltid ger av sin tid till alla andra, en kalender skulle hon vara väl förunnad, en liten stund varje dag bara för henne – det är hon så värd❤

 26. Jag hade velat vinna kaffekalendern till min pappa som är en riktig kaffe älskare, hade gjort honom jätte glad.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here