JUL PÅ JOTEX – 20% RABATT

0
1275
Jotex


INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR JOTEX

EXTRA BRA PRIS PÅ JULIGHETER FRÅN JOTEX

Just nu har Jotex väldigt bra rabatt på julen, hela 20% på alla jultillbehörigheter som tex. adventsljusstakar, julgardiner och juldekorationer. Jag har valt ut några av mina favoriter bland allt fint som finns där. Hoppas ni hittar något ni gillar. ❤️❤️❤️

 

jotexTALL – SVART NIOARMAD LJUSSTAKE / VERA – VIT SJUARMAD LJUSSTAKE 

TOARP – VIT FEMARMAD LJUSSTAKE / ESTHER – SVART NIOARMAD LJUSSTAKE

 

jotex

ELIAS RÖD LJUSSTAKE / ELIAS SVART LJUSSTAKE

 

ADVENTSLJUSSTAKAR

Dessa sex (fem) är mina absoluta favoriter. Stilrena, funkar över tid och snygga former. Jag har inte fönster nog till alla sex så är jag tvungen att välja två till mina fönster så hade det nog blivit Elias och Esther. Jag har fönster år olika håll och i motsatta delar av lägenheten så två olika former funkar. Annars brukar jag ha samma form, har man många fönster i samma rum eller i närheten av varandra så tycker jag att det är snyggare.

 

jotex

FREDRICKS – DEKORATIONSHÄNGE / TRILLE – DEKORATIONSHÄNGE

 

JULGRANSHÄNGEN

De här är superfina enligt mig. Att ha i granen, på dörrhandtag, att smycka julklappar med. Den ena sorten är mer traditionell och den andra sorten följer temat guld/svart som vi sett att andra har mycket av.

 

jotex

RENEN GERI / FRASSE LJUSSTAKE
BALLERINOR / TIPPY DEKORATION

 

JULDEKORATIONER

Alltså de här fyra. Vill ha allihop. Speciellt de tre små ”granarna” och nötknäpparljusstaken. Men främst granarna, de gillade jag verkligen.

 

Nötknäppare

KURT  – RÖD 124 CM HÖG / AUGUST – 66 CM HÖG

KURT – VIT 124 CM HÖG / AMIGO – 122 CM HÖG

Nötknäppare

MAXIMILLIAN – 178 CM HÖG

 

KURT – VIT 124 CM HÖG/ MAXIMILLIAN – 178 CM HÖG

 

NÖTKNÄPPARE

Jotex kör på ungefär samma utbud av Nötknäppare i år som förra året. Det finns några nyheter men jag tycker nog att dessa stora utmärker Jotex. Speciellt Maximillian, men så kostar han också som en mindre ponny.

Rabatten är redan avdragen på priserna på sidan och erbjudandet varar t.om. 8/11-20.

 

DELA
Föregående artikelÅRETS JULKALENDER PÅ SVT – MIRAKEL
Nästa artikelVINN ADVENTSKALENDRAR FRÅN NINASMAT.SE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here