VINNARE I ADVENTSKALENDERTÄVLINGEN

0
187
adventskalender tävling

I SAMARBETE MED NINASMAT.SE

GRATTIS TILL ALLA VINNARE!

Nu är tävlingen avgjord och det var en populär liten sak 🙂 Det fanns många bra anledningar och till er som inte vann, passa på att använda min rabattkod, 10ilc20, så får ni 10% på allt hos Ninasmat.se.

Vinnare i tävlingen är följande:

Jag skulle vilja vinna choklad eller lakritskalender till min mamma. Eftersom hon alltid ställer upp för mig och peppar mig när jag behöver peppas. Hon brukar köpa adventskalender till mig varje år så jag skulle vilja ge tillbaka till henne. Och vad passar då inte bättre en en kalander med nått som hon kan unna sig lite extra. För att visa henne att jag tänker på henne lite extra mycket speciellt nu när vi närmar oss jultider.

Jag skulle ge en kaffekalender till min man som är/ har varit ett stort stöd för mig under mina cancerbehandlingar. Han förtjänar något som bara är för honom.

Jag skulle vilja ge lakritskalendern till mig själv, som belöning efter en lång, lång insats för Röda Korset med inköp av mat och läkemedel till riskgrupperna.

Jag skulle vilja vinna någon av te-kalendrarna eller lakritskalendern till mig själv för att pigga upp mig lite. Har varit ett tufft år både privat och på arbetet. Min mamma gick bort i juli och min man fick en hjärtinfarkt i augusti och så massor av jobb pga av Coronan ovanpå det.

Skulle så gärna överraska min kära med en adventskalender.
Te, choklad eller lakrits skulle hon bli så glad för.
Å skulle jag vinna en kaffekalender så glädjer jag föräldrarna med den ⭐️

 

Grattis Josefin, Anne-Li, Christel, Jennie och Pierre. Ni meddelas även via mail.

 

DELA
Föregående artikelVINN ADVENTSKALENDRAR FRÅN NINASMAT.SE
Nästa artikelNÄR DET INTE ÄR SÅ LÅNGT KVAR…
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here