VECKANS PINTEREST INSPO – VACKRA JULKLAPPAR.

Att planera årets jultema

1
394
julklappar svarta och vita
Julklappar svart&vita
JULKLAPPAR – INSPIRATION

Jag tyckte det behövdes lite mer julkänsla här inne och vad ger mer julkänsla än julklappar. Eller iaf åsynen av dem. & eftersom det precis har varit löning så gissar jag att en del av er iaf börjar fundera på julklappar. & hur ni ska slå in dem. Jag har iaf börjat fundera på årets julklappar. Kanske främst på att dra ner på kostnaderna. Vi har gått lite overboard de senaste åren.

Sen säger jag nog så varje gång och så blir det tvärt om men jag hoppas att vi kan hålla det den här gången.

 

 

NY KATEGORI

Hur som helst tänkte jag börja med “VECKANS PINTEREST”. En liten följetång i tolv delar med härlig inspiration från sådant jag hittar på Pinterest och vill visa er.

 

 

Den här gången fokuserar jag på julklappar som går mest i svart och vitt. Jag gillar teman men har ofta svårt att hålla mig till ett och samma. För jag tycker det blir lite tråkigt (tex om alla julklappar är vita eller bruna). Men här är olika varianter på skalan så det skulle jag nog kunna ordna. Men sen har jag en gedigen samling inslagspapper som inte bara kan slängas för att de inte passar årets tema.

 

 

GULD, SVARTA & VITA JULKLAPPAR

Dessa här ovan är helt underbara och jag blir superinspirerad att redan nu slå in massa julklappar. Fast jag har ju inte köpt några än så det blir lite svårt och det är lite för tidigt även för mig. Jag gissar att jag kommer köpa de flesta klappar i New York i december när jag är där på en kort visit. Det finns mycket mer roliga saker där och en del är iaf lite billigare. Så jag får vackert vänta.

 

 

Supergulligt litet paket. & vilken bra inspo. Att sätta på en liten gullig kula och slå in i vad som ser ut som en kökshandduk. I so like!

 

 

Ja nu kommer längtan minsann smygande allt mer och mer. Jag har personligen inte sett några juldekorationer i någon affär men fick info om att Illums Bolighus börjat plocka fram sina saker. Jag såg förvisso lite ljusslingor på Clas Ohlson men inget som sa specifikt jul. & jag är inte så ledsen för det. Efter den vår/sommar vi haft så välkomnar jag att det fortfarande är varmt och soligt. Det får gärna vara så här ett par dagar till.

Men snart är de här, de kalla dagarna. Då är det skönt att ha lite inspiration att luta sig tillbaka mot. Oavsett vilket tema en väljer så blir det säkert bra. Huvudsken är ju att en själv är nöjd.

På återseende!

/Heléne

DELA
Föregående artikelBLOSSA 17 – EN FULLTRÄFF
Nästa artikelTOKIG I DIVERSE ADVENTSKALENDRAR
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here