BLOSSA 17 – EN FULLTRÄFF

Blossa17 - årets glögg från blossa.

4
810
Blossa 17
Blossa 17
ATT HA SMAKAT PÅ ÅRETS BLOSSA 17

I tisdags avslöjade BLOSSA årets smak för BLOSSA17 och det var oväntat en indisk blanding av chili, mango och spiskummin. Flaskan är en färgexplosion och idag anlände mina två flaskor jag beställde den 20:e september när förbokningen öppnade. Snabbt marscherat Systembolaget. & idag har jag alltså provsmakat BLOSSA17 och jag är stormförtjust. Detta är den bästa BLOSSA på MÅNGA år. Jag testade den både kall som varm, dock utan tillbehör som mandel och russin och den varma versionen är en sensation av smaker och upplevelser. Denna, kommer jag def köpta fler av och spara. Som kall var den ingen hit, det brukar de annars vara men den här var sjukt mycket bättre varm än kall.

 

Blossa17
Vacker flaska.

SMAK OCH FÄRG BILDAR EN HELHET

Årets glögg från Blossa är ovanlig men perfekt. Det är en varm, mjuk, drick med typiska julkryddor men även en känsla av chai, det indiska köket och en härlig smak och doft. & Chili, mango och spiskummin, bara bra saker. Älskar Chili (tom döpt min hund till Chili), Mango är ju gudagott och spiskummin är ju en essentiell krydda i det indiska köket. Jag ser så fram mot att äta pepparkakor med vitlöksost ihop med en kopp varm Blossa 17. Det kommer vara en perfekt kombo. Mmm…

 

 

Här testar jag den varma varianten och blev väldigt positivt överraskad. Vilken smak, vilken lycka, vilken sensation! Älskar att chilismaken kommer fram och bränner till lite, lite. För mig kommer det definitivt införskaffas fler av denna fantastiska flaska. Jag ser fram mot att bjuda mina vänner på denna ihop med lika solgula lussekatter. Vilken färgkombination, julen blir färgrik i år.

 

 

Ja, årets Blossa17 är långt bättre än föregående år och väldigt överraskande god. Jag rekommenderar verkligen att ni beställer/köper en eller fler flaskor av denna. Den kommer hålla länge och ni kommer förhoppningsvis vara mycket nöjda med smaken, Jag vet iaf att detta är sjukt bra! Spring och köp!

 

/Heléne

DELA
Föregående artikelTRE MÅNADER KVAR TILL JULAFTON – ÅRETS JULGRAN
Nästa artikelVECKANS PINTEREST INSPO – VACKRA JULKLAPPAR.
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

4 KOMMENTARER

  1. Åh den måste jag absolut beställa!
    Men hur länge håller en öppnad flaska glögg egentligen?

  2. Åh vad jag blev peppad av detta inlägg. Läst så många som är skeptiska, och jag själv älskar mango, spiskummin och framförallt chili (har en tatuerat på pekfingret) så känner att detta kan bli en sån hit! Tar en tur till Systembolaget imorgon!

    • Hmm, faktiskt inte läst så många recensioner. in man tyckte dock att den var bättre kall. Ja smaken är som baken. Men jag blev stormförtjust i den varma varianten och kommer smutta en hel del på den i jul.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here