TOKIG I DIVERSE ADVENTSKALENDRAR

Sponsrad av Ninas Mat

2
644
Adventskalender med lakrits från Haupt
Adventskalender från Haupt
MAN KAN ALDRIG FÅ NOG MED LAKRITS

Härom dagen fick jag en liten ask med smakprov från Haupt lakrits från Ninas mat och vad som kommer finnas i Haupts adventsakelnder. Det var tre olika Hauptkulor x 2 så att även mannen fick smaka. I går provsmakade vi och OH.MY.GOD så gott det var. Jag är ändå live av en ”av Bülow”-fantast men det här ligger lika högt på skalan. Så sjukt gott. Lakrits och choklad måste vara den bästa kombinationen någonsin. Det blir ett par adventskalendrar i år…

ADVNTSKALENDER

GOD HELG – FRÅN HAUPTS ADVENTSKALENER

Vi börjar med kulan GOD HELG som består av saltlakrits, vit choklad, saffran och lingon. Supergod men jag kände ingen smak av lingon. Kan iofs bero på mina smaklökar. Den var dock supergod, såklart. lakrits och choklad är alltid gott. Tre ★★★

 

ADVENTSKALENDER

GOD JUL – FRÅN HAUPT LAKTISTKALENDER

En väldigt julig lakritskula. Belgisk vit choklad smaksatt med pepparkakskryddor. Oerhört julig och god. Mmmmm. Mmmmm. Mmmm- Sa jag Mmmm? Jag får verkligen inte nog av dessa olika lakritskulor, det är det bästa jag vet, oavsett årstid men speciellt juletid. Mums.

Fyra ★★★★

Lakritskulor från Haupt
Lakritskulor från Haupt

MIN FAVORIT I HAUPTS ADVENTSKALENDER.

Mamma, mia, här snackar vi himmelskt god choklad och lakrisk i en perfekt blandning. Jag skulle kunna äta bara dessa hela julen och ingen annat. Kulan heter salkiakki och består av supersalt lakristsmjölkchoklad och salmiak. Jag nästan dog av lycka när jag stoppade den här i munnen.

Fem ★★★★★

Alla tre proverna kommer från Ninas mat och jag passade på att beställa två olika adventskalendrar eftersom de hade lite rea (för alla) på sidan. Så är ni intresserad av Haupt och By Bülow så får ni 6%rabatt (alla får det ju nu). Så jag passade på. Räknar med leverans i slutet av oktober. Dessa har jag dock betalt för helt själv och är inte sponsrad.

 

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here