VÄRLDENS BÄSTA WHISKYKALENDER

0
552
whiskykalender

 

GOD DAG GOTT FOLK.

Kom på att jag inte visat årets whiskykalender! Det måste jag ju göra. Inte för att det är någon större skillnad mot tidigare år men de små flaskorna är ju så söta! Den här kalendern är perfekt till en whiskyälskare. Eller ännu hellre, till två whiskyälskare. I varje flaska finns det så att det räcker för två. Bra eller hur? Nu är ju kalendrarna slut för i år men ni hittar den hos Whiskykalender.se. Kalendrarna finns i en begränsad upplaga och innehåller whisky från olika destillerier. En hel del är sådana som det är svårt att få tag i, vilket då är extra spännande att testa. Till kalendern kommer ett facit och där kan man läsa om var whiskyn kommer från, cask, alkoholhalt osv. Så varje lucköppning blir både en provsmakning och lite gissning. Kul.

Nu dricker jag inte whisky men jag brukar hålla i facit och vara den som berättar om whiskyn. Det funkar bra. Om ni har köpt denna så får ni gärna lämna en kommentar, jag vet att min ex-man och mina vänner tycker att den är väldigt trevlig iaf. Här har jag skrivit om den tidigare: Whiskykalender.

whiskykalender
whiskykalender

 

 

DELA
Föregående artikelJULKLAPPAR TILL JULKLAPPSSPELET
Nästa artikelANDRA ADVENT, SÅ VAR ANDRA LJUSET TÄNT.
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here