JULKLAPPAR TILL JULKLAPPSSPELET

0
1011
julklappsspelet

Inlägget är reklam för Coolstuff.se och innehåller annonslänkar

 

JULKLAPPAR UNDER 100 KR

Allt fler spelar julklappsspelet eller drar ner på julklappskostaderna och därför tänkte jag tipsa om julklappar under 100 kr. Dels för att jag själv tycker att det är svårt att hitta bra och billiga julklappar och dels för att själv hitta vad jag själv vill köpa i år. Så jag har surfat runt och hittade en hel del som är antingen kul, nyttigt eller fint. Alla dessa hittade jag på Coolstuff.se och det är min bästa julklappsspelsleverantör (puh, långt ord). Så, nu kör vi.

 

julklappsspelet

 

 1. Face Mats. Superroligt glasunderlägga som även kan användas för att liva upp festen/middagen. Jag har en föregångare till den här och det är sjukt roligt att sätta fast de olika munnarna/hakorna under näsan och skratta åt varandra. Toppenjulklapp till julklappsspelet. Ge bort en och köp en till dig själv.
 2. Magic Eight ball. Kul spåkula för alla åldrar. Ställ din fråga till din magiska kula och få svar på direkten. Snygg inredningsdetalj och roligt på fester och i vardagen.
 3. Kuddhögtalare. För alla som gärna somnar till musik, en podd eller avslappnande ljud men som tycker det är jobbigt med hörlurar. Dessa praktiskt hörlurar gör att du kan lägga dem bredvid dig och somna gott till valfritt ljud.
 4. Världens minsta pussel. För den pusselfrälste med mycket tålamod. Flera olika pussel som inte behöver ett stort bord för att läggas. Kommer med pincett.
 5. Kattkudde. Fantastiska kuddar för kattälskaren. Dessa härliga kuddar är ett måste för kattälskaren. Gulliga, sura, trött katter 🙂
 6. Poop avloppsrensare. Perfekt och rolig avloppsrensare. Ett måste att ha hemma och varför inte då en som är rolig?
 7. Isskrapa Yeti. För alla bilägare. Smart isskrapa med handske så att man slipper frysa när man skrapar bilrutorna.
 8. Multiverktyg. Praktisk litet verktyg med många funktioner. Kapsylöppnare, Konservöppnare, Knivsegg, Sågblad, Skruvmejsel, Åtdragare för muttrar och bultar i 6 olika storlekar, uppdelad på två hål, Åtdragare för vingmutter, Linjal (5 cm), Kompass/riktningsvisare, Hål för nyckelring. Perfekt att ha i plånboken.
 9. Metallplånbok. Snygg plånbok i metall för alla dina kort. Skyddar mot smuts, avmagnetisering och kortinformationsstöld. Liten och behändig.
 10. Jelly Beans. 10 olika smaker av dessa roliga och goda små bönor. Finns i olika storlekar.
 11. Metallpussel. Snygga metallpussel som passar för den klurige och den med lite tålamod. Finns flera olika pussel att välja mellan.
 12. Ingenting. För den som alltid svarar att den inte önskar sig någonting. Här är den perfekta julklappen till den personen. ingenting. Verkligen ingenting.
 13. Pop-A-Cob Gourmetpopcorn. Poppa popcorn direkt från majskolven. Olika färger och en rolig julklapp.

 

Ja det var mina förslag på julklappar till julklappsspelet för under 100-lappen. På Coolstuff.se hittar ni givetvis massor av andra julklappstips, både över och under 100 kr.

 

 

DELA
Föregående artikelHÄRLIGA, JULIGA MORGONSTUND
Nästa artikelVÄRLDENS BÄSTA WHISKYKALENDER
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here