VACKRASTE ADVENTSKALENDERN – FRÅN NINASMAT.SE

0
129

 

HELT UNDERBART VACKER ADVENTSKALENDER

Som ni märker är jag inne i adventskalenderhögsäsongen och nu är det verkligen hög tid att skaffa sig sin adventskalender innan de tar slut. Många skönhetsadventskalendrar är redan slut och de finns de så många andra som tipsar om. Jag föredrar ät-och drickbara adventskalendrar och den här adventskalendern som jag fick hem i går kommer jag spara även när den är slut. Så himla fin och julig.

Den här vackra adventskalendern kommer från Ninasmat.se och innehåller 24 handgjorda praliner från Vegan Delights i Uppsala. Den kostar 349 kr hos Ninasmat.se men du får rabatt ju fler du köper.  Skulle du t.ex köpa 4 st skulle de kosta 329 kr st.

Jag har inte smakat den än (såklart inte, vissa kalendrar måste man bara hålla sig till december) men jag kan inte tänka mig annat än att den kommer vara alldeles, alldeles underbar. Så löp och köp för om det är någon kalender jag hade gett bort i år så är det denna.

 

DELA
Föregående artikelEN VACKER ADVENTSSTJÄRNA?
Nästa artikelKONSTGRAN- PLASTGRAN- FIN GRAN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here