EN VACKER ADVENTSSTJÄRNA?

0
136

DAGS ATT KÖPA NY ADVENTSSTJÄRNA?

Hej allihopa. Idag tänkte jag att vi skulle kolla lite på adventsstjärnor för den som tänker skaffa en eller flera nya. Jag skulle själv vilja skaffa en till sovrummet men vi får se om det blir av. Då skulle jag hur som helst valt en adventsstjärna av dessa.

adventsstjärna Snöblomma SNÖBLOMMA

En av de populäraste designadventsstjärnorna. Man ser de ofta i inredningstidningar. Själv har jag två och jag älskar dem. Ger fint ljus, är vackra och bra kvalité. Finns hos Designtorget där de just nu är nedsatta med 30% så passa på!

adventsstjärna oslo OSLO VIT

Ännu en designlampa som jag gillar väldigt mycket och som har bra kvalité (har känt och sett på den irl). Ett bra alternativ till Snöblomman om man vill ha lite mer stjärnlik. Finns hos Designtorget med 30% nedsatt pris just nu.

 

adventsstjärna BLÅ OSLO

för den som vill ha lite färg på sin adventsstjärna är denna ett bra val. Oslo i blått. Finns också hos Designtorget men till fullpris.

 

adventsstjärna

 

SPICA GRÅ

Denna fina adventsstjärna hittar ni hos Jotex och jag tycker att den är jättefin. ø 64 cm vilket är ganska stort. Bra att tänka på.

 

 

PAPPERSSTJÄRNA VIT

En stooor adventsstjärna för de stora fönsterpartierna eller de med högt i tak. Enkel design som passar de allra flesta. Finns hos Homeroom.

 

adventsstjärna

 

SOLINA ROSA

För den som vågar sticka ut är denna ett bra alternativ. Just rosa är väl inte så vanligt just kring jul men jag har sett en hel del rosa detaljer de senaste åren. Denna tycker jag är lite spännande i form och färg. Ni hittar den hos Homeroom.

 

 

LYSA VIT

Denna fina adventsstjärna hittar ni hos Homeroom som har många fina adventsstjärnor. Just denna gillar jag mycket. Klassisk.

 

adventsstjärna

 

 BIRK I BAMBU

En klassiker i modern tappning. Denna fina stjärna från Jotex är just en sådan. Den är ganska stor för att vara denna typ av stjärna så mä tera fönster innan ni beställer.

 

 

 FORMOSA VIT

En riktigt stor stjärna på 120 cm formad som en Dahlia/stjärna. Behöver stor plats, mycket viktigt att tänka på. Lite rolig form tycker jag och ett bra alternativ till de andra stjärnorna i inlägget. Finns hos Jotex.

 

adventsstjärna AURORA VIT

Denna fina adventsstjärna är lite som en variant på snöblomma och den passar den som vill ha en stjärna något lägre i pris. Denna hittar ni hos Granit. Lagom i storlek till ett vanligt fönster. 45 cm.

 

adventsstjärna

VEGA VIT

Denna vackra stjärna är 75 cm i diameter och är ett bra mellanting mellan de jättestora och de mer ”normala” i storlek. Jag gillar när det är många små hål, jag tycker att det är så vackert. Denna fina hittar ni hos Granit.

 

DELA
Föregående artikelGÖRGOTT KAFFE I KAFFEADVENTSKALENDERN FRÅN NABO
Nästa artikelVACKRASTE ADVENTSKALENDERN – FRÅN NINASMAT.SE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here