UPPLYST I DECEMBER

0
265
Campadre

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR CAMPADRE

 

JAKTEN PÅ ÅRETS ADVENTSLJUS

Jag vet inte hur det är med er men jag betalar gärna så lite som möjligt för det jag vill ha. Därför handlar jag ibland på Campadre, det är inte ofta men det händer. Speciellt kring jul och sportlov (underställ). Kollade in deras sida nu och de har en kampanj på Christmas Lights, dvs juleljus i alla dess former. Vilket jag gillar eftersom jag måste införskaffa minst en stjärna och två adventsljusstakar och kanske något litet till. Jag gillar ju att ha mycket ljusslingor och att det ska vara så där mysigt som det kan bli med många små ljus. Kampanjen pågår till 10 oktober så är man intresserad av något på sidan så får man skynda på lite.

Ska vi titta på vad jag funderar lite på?

 

campadre

 

LJUSSTAKE

Den här vackra ljusstaken från Markslöjd älskar jag, maffig men elegant. Den hade passat bra hemma hos mig för jag har ganska höga fönster och breda fönsterbräder. Sen gillar jag vitt väldigt mycket så den här kanske får flytta hem hos mig. Ursprungspriset hade fått mig att backa (679 kr) men hos Campadre kostar den bara 429 kr. Det tycker jag är sjukt bra. Som sagt, jag betalar sällan mer än jag måste.

 

 

ADVENTSSTJÄRNA

Jag har tidigare skrivit att jag behöver en ny adventsstjärna, eftersom att de jag har haft är trasiga och/eller slängda. Hittade den här på Campadre, från Markslöjd. Tycker att den är lagom stor, elegant och vacker. Tror att den skulle bli fin hos mig men jag har inte bestämt mig. Kan tänka mig att kolla på den i butik först så att jag ser hur den ser ut i verkligheten. Dock brukar Markslöjd ha bra grejer. Kostar 229 kr, har kostat 389 kr.

 

stjärna

 

DEKORATIONSSTJÄRNA

De kanske är hopplöst ute men jag tycker fortfarande att dekorationsstjärnorna i trä är fina. Den här, från Watt & Veke funderar jag på till badrummet eller i min stringhylla, eftersom den är batteridriven. Då slipper jag strulet med sladdar och kan njuta av den dygnet runt. Ruskigt bra pris, 149 kr. Den har kostat 399 kr (det skulle jag iofs aldrig betala för den, sorry men så snål är jag).

 

campadre

 

BORDSLAMPA

Klockren stjärna för mig. Jag har ingen bra sänglampa men här kan jag slå två flugor i en smäll. Eller så kan jag ha den i fönstret. Nä, vid sängen blir bra. Jag har ljusstakar som liknar den här och det är en formgivningsstil jag gillar. Återigen, väldigt avskalat men elegant. Har kostat 439 men kostar 199 på Campadre. Det tackar vi för. Den kanske får fungera som sänglampa året om…

 

dörrmatta

 

MERRY XMAS DÖRRMATTA

Dörrmattor kan vara något av det tråkigaste att behöva köpa och jag köper bara om jag absolut måste. Och då ska de vara billiga, stilrena och utan massa grejer på. Därför är det lite konstigt att jag fastnar för den här. Men det gjorde jag och hade jag själv kunnat ha, om den vore lite billigare. För även om den är rabatterad så får man betala 379 kr. Iofs bättre än 549 kr som är ursprungspriset. Även den från Markslöjd.

 

 

XMAS LAMPA

För några år sen var jag helt övertygad om att jag ville ha den här. Den gången stoppade priset mig. Någon rim och sans måste det vara. Nu är den dock ordentligt nedsatt på Campadre, från 669 kr till 199 kr och hade jag haft plats hade jag klickat hem denna. Misstänker att den är väldigt fin där den lyser i mörkret.

 

 

KABELVRIDARE

Den här kabelvridaren (vilket otroligt osexigt namn) kan vara min räddning i år. Helt enkel en liten innovation som gör att julstjärnan (förhoppningsvis) hänger rakt och stilla. Den här ska jag köpa, räcker med ett paket för mig för det är två i varje. Inte jättemycket rabatt på Campadre men många bäckar små, 49 kr förr, nu 39 kr.

 

Ja, några små funderingar på årets adventsljus och lite andra tips till er. Som sagt, kampanjen varar till den 10 oktober så passa på att kolla var där finns, om ni har funderat på något nytt i år så kan det tänkas att ni hittar det där till ett väldigt bra pris. Eller så kan man ju fönstershoppa bara för att det är mysigt. Ha en fin fredag!

DELA
Föregående artikelLYXIGA ADVENTSKALENDRAR FÖR VUXNA – 2
Nästa artikelMIN JULSTIL GENOM ÅREN
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here