ÅHLÉNS SYN PÅ JULEN 2021

0
990
Åhléns jul 2021

 

VI FÅR EN GRÖN JUL

Åhléns har släppt sina miljöbilder och jag har naturligtvis snappat upp dem för att få visa er. Det är jättemysiga bilder och jag tycker Åhléns har lyckats väldigt bra i år. Intressant att se att även Åhléns satsar på grönt, det är verkligen årets julfärg. I deras julshop kan man redan nu handla en hel del julsaker men allt är inte tillgängligt redan nu. Men den som väntar på något gott…

 

Åhléns jul 2021

 

VACKRA ADVENTSSTJÄRNOR

Åhléns brukar ha ett väldigt bra utbud av adventsstjärnor och i år är inget undantag. Jag skulle kunna ha alla dessa hemma. Ser verkligen fram mot att få se hela utbudet när det presenteras på webbsidan. Här ser vi adventsstjärnor med mönster och det tänker jag är en ganska ny trend, de brukar ju ofta vara enfärgade. Men roligt med lite variation.

 

Åhléns jul 2021Åhléns jul 2021

 

KLASSISKT OCH GRÖNT

Även Åhléns har plockat upp den gröna trenden i år, det verkar verkligen vara årets julfärg. Här ser vi keramik i vad jag uppfattar som 60/70-talsaktigt. Gediget och hållbart, det här kan man ha i generationer. Plocka fram mormors gamla krus, tallrikar och serveringsfat och blanda med dessa så får du en riktigt härligt och klassisk gammaldags jul. Jag kommer ihåg det här från när jag var liten så det väcker många minnen till liv.

Stora delar av kollektionen är verkligen sådär gammaldags och klassisk som julen var för några generationer sen. Mycket rött, grönt och traditionella mönster.

 

Åhléns jul 2021

 

EN MODERN TOUCH

Givetvis finns det moderna inslag i julen hos Åhléns. Vilket vi även ser hos andra företag. Det är en slags lekfullhet som jag gillar, att allt inte behöver vara så seriöst. Vi frångår det skandinaviska, det minimalistiska och det stilrena och öser på med julgranskulor i alla dess former. Figurer blir mer och mer vanliga och det blir vanligare att mixtra icke-juliga färger såsom ljusblått, rosa, ljusgrönt och lila.

 

DELA
Föregående artikel100 DAGAR TILL JULAFTON!
Nästa artikelTEADVENTSKALENDERN 2021 & KAFFEADVENTSKALENDERN 2021
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here