SOLEN SKINER MEN VINTERN ÄR PÅ VÄG.

2
608

Jag befinner mig lyckligt nog på den spanska solkusten på grund av en ytterst fin vän som ordnade så att jag kom iväg till lite sol och värme innan vintern slår till. Men julbloggen väntar inte på mig för det men det blir väl lite färre inlägg de kommande dagarna.

 

Idag tänkte jag att vi skulle kolla på vad Markslöjd bjuder på i år och det är en hel del fin-fina grejer. Vi kikar lite.

 

Ä.L.S.K.A.R.

IT’S A MUST!

Ja ni förstår, jag gillar mycket hos Markslöjd i år. Speciellt jul, de blå ljusstakarna och de vackra kloten med olika motiv i. Give me please.

Älskar bra produkter och i år är det många som har lyckats. Inte minst Markslöjd

Det blir en bra jul i år!

DELA
Föregående artikel4 saker som kan höja MYSGRADEN i höst
Nästa artikelAtt behöva vänta till den 13 oktober – IKEA JULEN 2017
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Hej Helen!

    Vill bara säga att jag älskar din blogg! Ingen annan blogg får mig i julstämning! Följde dig förra året och är glad att du kör i år igen. 🙂

    / Jennifer

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here