Några saker som gör hösten lite varmare.

  1. Den bruna tröjan i ull från H&M. Antagligen helt djäääävulskt super-mega-varm, av den sorten som jag införskaffar och sedan spenderar varje dag av användande med att ta av och på, eftersom jag är varmblodig av naturen men ändå älskar fluffiga, gosiga plagg som får mig att känna mig ”kokongad”.
  2. En fin återanvändbar take away-mugg. Jag äger x antal för många redan, men om jag inte hade gjort det så hade jag slagit till på den här HÖSTIGA från Indiska.
  3. Fluffjackan no uno från Monki. Åh, jag har redan stått och gosat med den här kappan i butiken ett antal gånger. Jag har dock redan en snarlik teddykappa, så jag har svårt att rättfärdiga ett köp. Men jag uppmuntrar ALLA som inte redan äger en teddyjacka att slå till, för det är det mysigaste man kan bära. PÅ RIKTIGT!
  4. Den grå, oversize tröjan från H&M. När jag stod i kö i en av H&M-butikerna på Drottninggatan häromdagen så hade ett av butiksbiträdena den här på sig och jag kunde inte sluta glo. Hon kom dock aldrig nära nog för att jag skulle kunna fråga om den fanns i butiken – vilket var lika bra, för är det något jag inte har ett akut behov av i min garderob så är det stickade tröjor. Men jag älskar dem SÅ MYCKET.

Nu har nästan halva september gått. Bara sådär. Håll er varma, kompisar! ?

DELA
Föregående artikelÅRETS TEADVENTSKALENDER & ÅRETS KAFFEADVENTSKALENDER
Nästa artikelSOLEN SKINER MEN VINTERN ÄR PÅ VÄG.
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here