Att behöva vänta till den 13 oktober – IKEA JULEN 2017

0
989

 

Då var det dags för årets andra inlägg om IKEAs julkollektion och om man ska följa snigelspåren så är jag inte den enda som visar upp eller kopplar till Game of Thrones. Här kan ni lisa om andra som skrivit om kolektionen: Var-Dags-Rum, Jul i Lalolandia, Expresssen.

 

 

Jag är inte så förtjust i själva ljusstaken men kulorna och dekorationerna är fina och skulle kunna platsa i en vit/silvrig gran. Vilket jag inte kommer ha i år så det spelar inte mig någon roll men det är kul att de gör vackra saker.

 

Natur i form av plädar, kuddar. LOVE!

Fina skålar som får en att tänka på stickade hantverk. I like. Dessa kan jag definitivt äta min gröt ur.

Vackra och enkla dekorationer.

Japp, det bra lite av kollektionen det. Jag är förvånad att de går ut med datum för släppet av julsakerna för det brukar de inte göra och jag brukar ha lite inside information när det är dags att bege sig till det ena eller andra varuhuset. Vi får väl se hur det blir i år. Garanterat kommer jag inte komma hem tomhänt. Det finns ju alltid värmeljus 😉

/Heléne

DELA
Föregående artikelSOLEN SKINER MEN VINTERN ÄR PÅ VÄG.
Nästa artikel98 dagar kvar
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here