SNÖ, JULMARKNAD OCH TREDJE ADVENT

0
193

 

DET KOM SNÖ LAGOM TILL JULMARKNADEN

Hej kära läsare. Tredje advent idag och dags att tända tredje ljuset. Jag dricker julkaffe, känner doften av Churros från julmarknaden när jag sticker nosen utanför dörren och njuter av den snö som ännu finns kvar. Det snöade en hel del i fredags och det ligger fortfarande kvar en del, även om det är snöslask på gatorna.

Igår startade julmarknaden och det var massor av folk. Det är alltid en konstig känsla för i vanliga fall ser man inte så mycket människor här men så plötsligt exploderar det. Jag var bara ute lite snabbt igår men fotograferade inget då min kamera gått sönder (ledsen). Men jag har idag och nästa helg på mig så jag ska gå ut när det är lite färre människor. Var i alla fall roligt att det kom så mycket folk. Tror människor har längtat efter julmarknad efter ett år av uppehåll. Har ni varit på några julmarknader?

Och nu är det bara tolv dagar kvar till julafton och jag njuter av julfilmer, julbloggar, julgodis och massa annat. Dock inte av mina lussekringlor, de blev verkligen inte bra så fredagen var en ganska misslyckad dag. Lussebaket fallerade och kameran gick sönder. Mycket irriterande. Så nu får jag köpa Lussekatter om jag vill äta sådana och fotografera med mobilen så gott det går. Det ska väl gå bra det också.

Men nu blir det skinkmackor och mer kaffe. Hej på en stund.

 

DELA
Föregående artikelSNÖN FALLER OCH TVÅ VECKOR TILL JULAFTON
Nästa artikelLUSSE LELLE, LUSSE LELLE, ELVA NÄTTER FÖRE JUL
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here