SNÖN FALLER OCH TVÅ VECKOR TILL JULAFTON

2
232

 

GOD MORGON!

Här har dagen startat och jag njuter av skinkmackor och julkaffe. Och utanför har snön börjat falla. Det ska snöa en hel del idag så jag ska passa på att njuta för i morgon kommer det regna bort och sen finns det ingen snö i sikte de närmsta tio dagarna. Snarare kommer det bli ganska varmt (upp till nio grader…). Ja det blir nog ingen vit jul.

Idag är det alltså exakt två veckor kvar till julafton. Hur härligt? Nu gäller det att njuta så mycket det går för snart är det över. Om tre veckor och en dag är det ett nytt år! 2022, känns som vanligt helt galet. Vad har vi att se fram mot 2022? Senaste årens händelser gör det svårt att sia men vi kan väl hoppas på att Pandemin minskar och världen kan börja leva igen. Det är min önskan inför det nya året. Men det blir som det blir.

 

 

I helgen ska jag försöka baka lussekatter och kanske lakritskola, fick sånt himla sug efter lakritskola helt plötsligt så det får det nog bli. Har ett bra recept som jag ska dela med mig av såklart. & så fortsätter jag med mina tomteluvor i garn. De är så söta så jag kan inte sluta. Har ni testat? Om inte så kolla in mitt inlägg Tomteluvor av garn – pysseltips. Där hittar ni både bilder och beskrivning.

Men nu är det dags att sätta fart här. Hoppas ni har en bra dag, fredag hörrni!

 

DELA
Föregående artikelTOMTELUVOR AV GARN – PYSSELTIPS
Nästa artikelSNÖ, JULMARKNAD OCH TREDJE ADVENT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Visst är det så härligt att julafton inte är långt borta (och samtidigt vill man ju stanna upp tiden lite så man har tid att njuta lite mer och tid för allt man vill hinna med). Sådan underbart mysig, stämningsfull bild. <3 Älskar lykthusen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here