SNÖ, JULKALENDERN OCH JULKAFFE

3
256
kaffeadventskalendern

 

GOD MORGON FÖRSTA DECEMBER!

Så är första december äntligen här och jag startar morgonen på bästa sätt. Med kaffe från kaffeadventskalendern (det var oerhört gott), ymnigt snöfall som färgar julbyn Jakriborg vitt och vackert och julkalendern på SVT. Det snöade förvisso igår också men jag missade det så för mig är det perfekt att det kom snöar idag, den första december.

Igår var det Jul med Ernst och det var så mysigt. Det är det ju alltid. Det fanns kanske ingenting jag personligen kommer göra av de pyssel han knåpade ihop men han är ju duktig. Och idag har jag sett årets julkalender, En hederlig jul med Knyckerzt, och jag tyckte att den var bra. Framför allt fnissade jag åt de klockrena namnen som ålderdomshemmet som heter ”Den sista villan”, hunden som heter snuten och de roliga förnamnen. Bove, Kriminellen, Stuliga. En mysig julkalender men ännu inte en av mina favoriter. Jag ska lista mina favoriter i ett annat inlägg.

Men nu ska jag fortsätta dricka kaffe, brodera lite på mitt julbroderi (som jag hållit på med i många, många år) och njuta av snön som faller så vackert utanför. Glad första december på er!

 

DELA
Föregående artikelDEN VACKRASTE JULEN JAG VET
Nästa artikelDECEMBERUTMANINGEN – DAG 1
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

3 KOMMENTARER

  1. Jag ser fram emot listan med, i ditt tycke, de bästa julkalendrarna.
    Roligt att se och sedan jämföra med egna favoriter.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here