DEN VACKRASTE JULEN JAG VET

0
342

 

EN HÄRLIGT INSPIRERANDE JUL

Varje år inväntar jag ivrigt Ms Craftberry Bush jul. Jag hittade henne för några år sen och blev helt frälst, hon har ett fantastiskt designsinne och hennes jular är de vackraste jag vet. I år är det inget undantag, det är så otroligt snyggt. Årets jul går i bärnsten och svart men det är givetvis massor av andra färger också, inte minst grönt i gran och hennes fantastiska spiselkrans. Här blandar hon gröna växter i mängd. Och allt är så snyggt!

Nu hjälper det ju att hennes vardagsrum är fab och att den svarta väggen med bokhyllor och öppen spis utgör en perfekt bakgrund. Kontrasterna blir väldigt tydliga och intensiva. Och så vackert med så mycket grönska i varierande sorter. Sen älskar jag det skotskrutiga, önskar det gick att få tag i här också. Dessvärre har jag inte sett det någonstans.

Vad tycker ni? Är detta någonting ni också gillar?

Alla bilder från Craftberry Bush

 

DELA
Föregående artikelSUPERGODA SAFFRANSBISCOTTI
Nästa artikelSNÖ, JULKALENDERN OCH JULKAFFE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here