DECEMBERUTMANINGEN – DAG 1

0
292

 

BILDPRESENTERA DIG MED NÅGOT SOM BESKRIVER HUR DU ÄR SOM JULPERSON.

Jag valde förra årets julgran för just julgranen är för mig julens viktigaste dekoration och det jag lägger mest tid på. Julgranen har alltid varit en central del av julen och jag minns hur jularna var när jag var liten. Då togs granen in den 23:e december och när jag hade lagt mig pyntade mamma granen med röda kulor (alltid bara röda) och glitter. Sen placerade hon julklapparna under granen. När jag vaknade på morgonen sprang jag alltid ut och kollade granen och högen med julklappar. Nu för tiden kommer granen in mycket tidigare och för andra året i rad har jag en plastgran. Jag har haft kungsgran i hela mitt liv men med en busig katt så kände jag att en plastgran passade.

 

 

Under de senaste 12 åren har mina granar skiftat i stil. Allt från helröd till guld, vitt och brons. Förra året valde jag att blanda ordentligt. Då fick mina finaste julgransdekorationer hängas upp, oavsett färg. Jag har flera julgransdekorationer från de många resor jag gjort runt om i världen. T.ex dekorationer från Australien, England, USA och Polen. Övriga dekorationer är från min barndom, från H&M, Hornback, Vellingeblomman, IKEA och några andra ställen jag inte kommer ihåg.

Men ja, julgranen får representera mig som julperson.

DECEMBERUTMANINGEN.

Decemberutmaningen är en utmaning där det finns en fråga eller en uppmaning för varje dag i december. Alla som bloggar eller Instagrammar kan vara med och man svarar de dagar man kan eller har tid. Här ser ni utmaningarna dag för dag.

decemberutmaningen

DELA
Föregående artikelSNÖ, JULKALENDERN OCH JULKAFFE
Nästa artikelDECEMBERUTMANINGEN DAG 3
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here