Använder ni weheartit? Jag har varit beroende av den siten i snart 10 år. ÄLSKAR WEHEARTIT! Följ min MAXADE julsamling där för att få en aldrig sinande dos julinspo, vetja! (Ni kan spana där även om ni inte är medlemmar btw.)

Hoppas att ni har en mysig fredag!❣️❄️

DELA
Föregående artikelÄntligen november!✨
Nästa artikelBAD MOMS – KUL JULFILM?
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

2 KOMMENTARER

  1. Aldrig hört talas om innan men det verkar ju schysst. Min Pinterest har strulat i ett år nu så jag har gett upp att försöka få ordning på det. Men detta kan ju vara något då, tack för tipset.

    • Jag har liksom aldrig fastnat för Pinterest. Det här är mer fokuserat på att vara en ”inspirationsplats” för bilder, medan Pinterest har en tendens att bli rätt rörig med länkar till artiklar etc. Vilket iofs är bra ibland, men weheartit passar mig personligen bättre. 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here