BAD MOMS – KUL JULFILM?

1
350
moms
NY JULFILM – BAD MOMS CHRISTMAS

Jag älskar ju julfilmer men det är långt från många som bra. I år kommer Bad Moms II och jag minns faktiskt inte om jag ens såg ettan förra året. Men den här kommer jag nog se. Kan vara skönt att koppla av med lite taskig Hollywoodhumor, sköna bönor och lite tomtar bland allt julstök, avslutningar, partyn och julklappsjagande.

 

 

SKÖN AVKOPPLING

Tycker ändå att BAD MOMS verkar lite rolig, konflikten mamma/dotter känns som den kan bli ganska rolig, alla vill ju ha sin egen jul och de runt omkring vill bara hjälpa till men det kan ju bli SÅ fel. Hur välvillig än må vara så kan det bli katastrof och det är ju alltid lite kul på film.

Ja vi får väl se, jag ska försöka lura med en kompis och gå och titta på den. Den hade premiär i går tror jag. Lagom start på julen.

Men idag är det en full-rulle-lördag och jag har sjunkit ner i soffan en liten stund för at blogga. Sen ska det fortsätta tvättas, fixas och donas. & sen blir det Så mycket bättre och troligtvis tidig sänggång. Så rolig är jag idag. Mad mom?

/Heléne

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here