SIA TOMTEGLASS – CHOKLADASK

0
123

 

MUMS! CHOKLAD, HASSELNÖTTER, KAKAOSÅS

Årets SIA-glass är släppt och den låter helt ljuvlig. Chokladglass med hasselnötter och kakaosås. Den ska påminna om en chokladask (tänk Paradis, Aladdin) och jag ser verkligen fram mot att testa när den kommer ut i affärerna.

 

 

PÅ SIA-glass Instagram kunde man gissa på vilken smak man trodde att det skulle vara och det fanns lite ledtrådar. Så jag gissade faktiskt choklad och hasselnöt, typ trillingnöt. Som ju verkligen förknippas med chokladaskar. Så nästan helt rätt. Det måste vara första gången jag gissar rätt. Är så dålig på det där. Haha.

Vad tror ni, kommer den göra succé?

 

DELA
Föregående artikelÅRETS ADVENTSKALENDRAR FRÅN BODY SHOP
Nästa artikelROLIGA OCH GODA ADVENTSKALENDRAR
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here