ROLIGA OCH GODA ADVENTSKALENDRAR

0
163

INLÄGGET ÄR REKLAM FÖR COOLSTUFF OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

ADVENTSKALENDRAR FRÅN COOLSTUFF

Det är en djungel av adventskalendrar där ute så jag tänkte fokusera på några jag tycker är intressanta. Wednesday, Anton Berghs, Kit-kat m.m. Jag har samlat ihop 10 adventskalendrar som kan passa allt från de mindre barnen till vuxensmaker som mint och marsipan. Hoppas ni hittar något ni gillar.

 

 

TONY´S CHOCOLONY ADVENTSKALENDER

Bakom var och en av de 24 luckorna döljer sig en liten bit Tony’s gjord på utsökt belgisk choklad, tillverkad av kakaosmör från Elfenbenskusten och Ghana. Inte nog med att du får starta dagen med en bit välsmakande choklad, varje lucka är ackompanjerad av ett tips på saker du kan hitta på.

 

 

 

KIT-KAT ADVENTSKALENDER

En härlig adventskalender fylld med Kit-Kat-chokladfigurer att räkna ner med fram till julafton. Ett måste för alla Kit-Katälskare.

MUMIN ADVENTSKALENDER

En adventskalender för alla Muminälskare. 23 figurer döljer sig bakom luckorna och en överraskning bakom julaftonsluckan.

 

 

SKIPPER´S PIPE

För dig som älskar Skipper´s lakritspipor. Här får du en för varje dag fram till julafton. Perfekt för den som älskar lakrits. En favorit.

EXIT THE GAME ADVENTSKALENDER

En adventskalender med Escape room-känsla. Du är inne i verkstaden då det blåser upp till storm. Du måste ta dig ut för att hitta jultomten och rädda julen. Bakom varje lucka döljer sig en gåta som måste lösas och alla gåtor måste lösas för att klara spelet. Adventskalendern är på engelska.

 

 

S-MÄRKE ADVENTSKALENDER

En otrolig adventskalender fylld med 1,8 kg godis. För den som älskar S-märken är den här adventskalendern guld. Massor av härliga, goda, söta, sura, salta S-märken, klubbor , skum, pulver bland annat.

 

 

HARRY POTTER ADVENTSKALENDER

Adventskalender för Potterheads. Bakom varje lucka döljer sig olika överraskningar som nyckelring, tygpåse, klistermärken m.m Perfekt för alla Potterheads.

 

 

WEDNESDAY ADVENTSKALENDER

Räkna ner till julafton tillsammans med Wednesday Addams! Med denna adventskalender blir december månad extra mystisk och väntan till den stora dagen kommer gå snabbare än snabbast. Totalt 24 luckor med överraskningar från Wednesdays mystiska värld.

 

 

ANTON BERGHS ADVENTSKALENDER

Är du choklad och marsipanälskare är detta kalendern för dig. 24 luckor med härligt chokladöverdragen marsipan. Marsipanen är smaksatt med olika intressanta smaker som bland annat apelsin, jordgubb i mousserande vin eller len nougat.

 

 

AFTER EIGHT ADVENSTKALENDER

Är du en sucker för choklad och mint är detta adventskalendern för dig. 24 luckor med den välkända mintchokladen.

 

DELA
Föregående artikelSIA TOMTEGLASS – CHOKLADASK
Nästa artikelGÖRGOTT KAFFE I KAFFEADVENTSKALENDERN FRÅN NABO
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here