SÅ FIRAR JAG FÖRSTA ADVENT

0
216

 

SÅ STARTAR DET PÅ RIKTIGT

Hej första advent, här är första ljuset tänt. Hur har ni det i stugorna? Här är det härlig adventstämning med kaffe ur en av mina julmuggar, köbeLussekatter och adventsljusstake. Nu startar den första riktiga nedräkningen (den andra startar den första december) och vi har nästan fem veckor av julmys att njuta av. Jag njuter av lite julsmaker, dofter och julmusik.

 

 

Ikväll blir det nog lite glögg och en julfilm. Blev så himla sugen på Love Actually igår när jag såg Jakten på julen. Och det är ju en av mina måste-filmer under julen. Annars ser jag fram mot att Black-allting tar slut så att min mailbox återgår till en mer hanterbar sådan *skrattar*. Just nu svämmar den över av erbjudanden. Missförstå mig rätt, för många är Black- week, Friday, weekend en chans att fynda men det är rätt skönt när det är över.

Nu ska jag återgå till mitt julmysande. Hoppas ni får en härlig dag!

 

DELA
Föregående artikelADVENTSPYNTAT OCH MYSIGT HOS MIG
Nästa artikelSÅ BÖRJAR DEN FÖRSTA JULVECKAN
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here