SÅ BÖRJAR DEN FÖRSTA JULVECKAN

0
167

 

ATT STRAX GÅ IN I DECEMBER

God morgon, kära läsare. Hoppas att ni mår bra! Vi går alldeles strax in i underbara december och hela julen ligger framför oss. För mig innebär det en månad av god mat, adventskalendrar, julfilmer, julkalendern, glögg & pepparkakor med vänner, julmarknader och mycket mer. En månad att njuta av galore. Jag ska verkligen försöka frossa i julen varje dag, så mycket jag bara kan.

I morgon börjar Jul med Ernst som ett avstamp inför den pyssliga julen, det ser jag fram emot. Att sitta uppkrupen i soffan med ett glas julmust och njuta av mysErnst och hans kreationer. Och på onsdag är det första december! Då får jag börja öppna mina adventskalendrar och jag har några stycken i år. Godis- & kaffekalendrar. Mums. Sen kommer det gå i en rasande fart, det brukar ju göra det. Men jag ska försöka njuta så mycket det bara går. Hoppas ni kan göra det också.

Nu ska jag fortsätta med min dag. Ha en fin en!

 

DELA
Föregående artikelSÅ FIRAR JAG FÖRSTA ADVENT
Nästa artikelSUPERGODA SAFFRANSBISCOTTI
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here