ADVENTSPYNTAT OCH MYSIGT HOS MIG

0
284

 

NÄR DET ÄR ADVENT OCH STJÄRNAN HAR JAG TÄNT

Hello. Vad har ni för er? Idag tar jag det bara lugnt, jag stökade loss igår så idag fick bli en vilodag. Jag hann med i princip allt jag skulle så nu är det adventsmysigt hemma hos mig. Förutom en hög med flyttlådor med julpynt som ska tillbaka ut i förrådet. Men det kan jag ta i morgon.

Tyvärr har jag ingen helhetsbild över min lilla lägenhet men jag fick som ni ser upp mina två Snöblommor och de lyser så fint i mina fönster. Det är verkligen en helt fantastiskt vacker adventsstjärna.

 

 

LJUSSLINGOR OCH VÄTTAR

Jag fick även upp tre ljusslingor i går. En utomhus som lyser så vackert kring min uteplats, en i sovrummet runt sovrumsfönstret och en i min Stringhylla. Jag har en till, kring ytterdörren men den är batteridriven och jag hade inte så många batterier. Fixar det i morgon.

 

 

Jag tog det rätt lugnt med julpyntandet, i alla fall än så länge. Jag har ställt upp några vättar, gjort i ordning min Stringhylla och plockat fram några enstaka Nötknäppare. När jag började pynta kände jag ganska direkt att det inte blir någon jätteröd jul i år. Jag vill ha lugna nyanser med bara några få saker som sticker ut. Men det kanske ändrar sig, vem vet. Det brukar bli en del rött i granen i alla fall.

 


Nu sitter jag uppkrupen i soffan bland mina fårfällar, dricker lite glögg och tittar på julfilmer. Jag såg just klart Jakten på julen som ni hittar på Netflix. En söt saga om att hitta hopp och hur julen kom till. Dock ett par läskiga inslag så ska barn titta kan det vara bra att ha en vuxen med sig.

Och i morgon är det första advent!

 

DELA
Föregående artikelATT JULSTÄDA OCH VARA MED I AMELIA JUL
Nästa artikelSÅ FIRAR JAG FÖRSTA ADVENT
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here