bilder via Rusta

Det är kitschigt och djuriskt som gäller på Rusta i år! Med ett sagolikt inslag av enhörningar lite här och var. Behöver jag säga att jag är milt uttryckt UPPSPELT?

With no further ado, här är mina favoriter:

 

DELA
Föregående artikelVELLINGEBLOMMAN – JULUTSTÄLLNING DEL II
Nästa artikelMåndagspepp: Min julmorgon 2016
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here