Hej kompisar!
”Ny vecka, nya tag”. Nya trötta tag, gissningsvis. Åtminstone för min del: Jag är en av de som oftast behöver några dagar att anpassa mig till den där flyttade timmen när vi ställer om klockorna till sommar- eller vintertid. MEEEEN strunt samma! Nu jäklar rasslar det till på allvar i transportsträckan fram till jul – julbelysningen preppas på gatorna och butikerna är redan i fullt sjå med att arrangera julartiklarna.

However! Jag har ett väldigt begränsat antal bilder från förra årets julafton pga att efter att vi (jag, min kille och vår bästis Joppe) haft julfrukost och öppnat julklappar hemma så for vi vidare till min storasyster – jag, min kille, mat och paket… men inte min telefon. Den låg kvar hemma på köksbordet och fick spendera julaftonen med katterna istället.
De få bilderna som jag hann ta innan vår avfärd snubblade jag dock över häromdagen och blev sådär myspirrig i magen. Hörrni, det är mindre än två månader dit nu.

MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER! ? ✨

Hoppas att ni får en fin inledning på veckan!

Okej, den här bilden är från den 23:e. Ser ni Puff (min katt) där under granen? Hahah. ? ?
Julafton! Frukost med goda ostar, saffransbröd och gröt.
? ✨ ?? ??
DELA
Föregående artikelRusta jul 2017
Nästa artikelGRANIT – VACKERT SOM VANLIGT
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here