GÖRGOTT KAFFE I KAFFEADVENTSKALENDERN FRÅN NABO

0
87

 

GOTTIGOTTGOTT KAFFE

För några veckor sen fick jag hem både Kaffeadventskalendern och teadventskalendern. Nu har jag testat en del av innehållet i kaffeadventskalendern och jag är väldigt nöjd. Innehållet räcker till två stora koppar åt mig (jag har även i lite mjölk) och av de jag har smakat har smörkola varit godast. I adventskalendern finns det många smaker från hela kaffevärlden och varje påse innehåller 21 gr kaffe och det ska räcka till tre koppar kaffe (vanliga, lite mindre  koppar antar jag).

 

Kaffeadventskalendern 2023 Kaffeadventskalendern 2023 Kaffeadventskalendern 2023

 

SMAKSATT KAFFE VS VANLIGT KAFFE

Smörkola. Den här smakade jag på först och den var alldeles underbar. Len och mild i smaken men ändå tydlig kaffesmak. Den här kan jag tänka mig köpa mer av men den kommer slår inte blåbärskaffet som fanns i en kalender för några år sen. Otroligt gott smaksatt kaffe.

I kalendern finns det ett par stycken smaksatta kaffesorter men de allra flesta är olika rostar från olika kaffeländer. Här kan man testa sig fram vad man gillar och kanske hitta någon ny favorit. Här finns iaf massor att upptäcka och smaka för kaffeälskaren eller den som vill bli mer bevandrad i kaffevärlden.

 

Kaffeadventskalendern 2023

 

KAFFEADVENTSKALENDERN FRÅN NABO

Denna köper ni hos NABO, där ni även hittar teadventskalendern 2023 (vilket jag inte kunnat testa än för min tesil har gått sönder så jag måste köpa en ny i morgon men recension kommer). Passa även på att kolla deras kaffesortiment för att upptäcka fler roliga, goda, spännande smaker. Jag rekommenderar verkligen blåbär. Själv ser jag mycket fram att testa kaffe smaksatt med kanel för det tror jag inte att jag har gjort (den finns också i adventskalendern)

Ska jag välja väljer jag Kaffeadventskalendern då jag är en kaffeälskare före en teälskare men jag vill gärna dricka en varm kopp te på de kalla vinterkvällarna så den, teadventskalendern, ser jag fram emot att testa inom kort. Håll utkik.

 

DELA
Föregående artikelROLIGA OCH GODA ADVENTSKALENDRAR
Nästa artikelEN VACKER ADVENTSSTJÄRNA?
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here