Tre (3!!!!) veckor till första advent och julpyntet tar över fler och fler butikshyllor och skyltfönster för varje dag som tickar förbi. Needless to say så ÄLSKAR jag den här tiden. (Om inte det faktum att jag driver en julblogg är en tillräcklig ledtråd för detta.)
Här är några spaningar jag gjort i veckan.

Okej, jag ber om ursäkt för bilderna som följer nedan, men there’s only so much you can do i en stormarknads obarmhärtiga belysning. However, jag spanade in julavdelningen på ICA Maxi igår och blev MYCKET UPPSPELT.

På Hemtex fastnade jag lite extra för dessa:

Den gulliga bilen med granen på taket! Den lille granen! En sådan där liten ljusslinga som man ser ÖVERALLT nuförtiden – älskar dem! Och en lysande julgranskula!

(Vill man ha en ännu finare Christmas car så kan man ju göra en egen med hjälp av Beccas DIY-inlägg!)

H&M Home har ett väldigt starkt game i år. Bara att titta på pressbilderna är liksom nog för att längta efter julledighet. Här är dock ett litet gäng rackare som jag är förtjust i:

Glaskulor med konfetti (och stjärnor), teskedar med djurfigurer (de där tre finns hemma hos mig sedan någon vecka tillbaka), en söt julstrumpa och en granprydnad som gömmer ett ljus – fiffigt! 😉

Okej, det var vad jag hade för stunden. Hoppas att ni har/har haft en mysig helg!

DELA
Föregående artikelSMÅLANDSJUL PÅ HUSEBYBRUK
Nästa artikelLYX, LYXIGARE, LYXIGAST – LAKRIDS FÖR GUDINNOR
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here