LYX, LYXIGARE, LYXIGAST – LAKRIDS FÖR GUDINNOR

2
469
Lakrids
Luxury Liquoirice Christmas Calendar
GOD DAGENS ALLA LÄSARE

 

Tänkte jag skulle visa lite hur lyxkalendern med Lakrids från Johan Bülow ser ut. Jag fick hem den för en dryg vecka sen och kan inte förstå att jag måste vänta tre veckor tills jag får öppna den. Sen ska här mumsas lakrits så att det står härliga till.

Tyvärr råkade min byrå (där jag hade tryckt in den) repa ovansidan på kartongen så det blir ingen helhetsbild på hur den ser ut städ men den är som en stor portfölj, typ en sådan konstnärer har.

VACKER UTANPÅ OCH UNDERBAR INUTI.

Älskar ”the unboxing experience” dvs när man nästan med andakt packar upp något. Jag vet inte om Apple var ett av de första företagen som verkligen satsade på det men varenda gång jag köpt något rejält från Apple så har det varit ett Halleluja moment. & det är samma sak här, man håller nästan andan när man öppnar locket och får se alla härligheter därunder.

MIN BÄSTA LAKRIDS.

Sen jag åt min första lakritskula från Lakrits så har jag varit hooked. De är, i princip utan undantag, helt ljuvliga allihop. Rålakrits är jag inte så förtjust i men alla med choklad på.  Så det ska bli spännande att uppleva den här smakupplevelsen. Vissa har jag redan smakat och vissa är helt nya för mig.

Oj va vi ska njuta (givetvis kommer familjen få smaka en kula eller två…)

& här har ni mina favoriter från Lakrits. Bronze. Totalt beroendeframkallande och helt sjukt goda. När de smälter i munnen är det som när en änglakör sjunger.Nä nu fjantar jag mig lite men e är absolut något av de godaste godisarna jag någonsin ätit.

Årets saltis. Inget fel på den heller så den kommer slinka ner snabbt som en tequilamask. Längtan till 1 december börjar kännas väldigt lång nu. Jag köpte min hos Ninasmat och de finns i begränsad upplaga. Kostar en del men så här i slutet av året när en har slitit och kämpat är man faktiskt gärd något riktigt fint och gott. & då är Lakrids min starkaste rekommendation.

DELA
Föregående artikelPyntspaningar ✨ (DET ÄR ÖVERALLT!)
Nästa artikelEn guide till Köpenhamn & Tivoli i juletid!
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

  1. Men guuud vad avundsjuk jag blir! Jag tycker du ska recensera varenda smak i bloggen så att jag i alla fall kan sitta här och föreställa mig hur det skulle vara att äga den. 😉 I år övergav jag Bülow till förmån för Haubt OCH Heavenly by Schöttinger, men jag vill i hemlighet äga alla kalendrar som har med lakrits att göra.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here