PINK WEEKEND – ELEVEN

0
95

 

INNELÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR ELEVEN.SE

SKÖNHET TILL RIKTIGT BRA PRISER

Mitt i all Black Friday, Black, weekend och nu även Black month så står Eleven ut med sin Pink weekend. 20% priser på massor av smink, parfym. Passa på att köpa den där parfymen du inte inte riktigt har haft råd med, passa på att att fylla på sminkförrådet, köp på er en hög med juliga doftljus.

Just nu har Eleven 20% på superbra saker som mina favoriter Anastasia, Sol de Janero, Bare Minerals m.m. Men även på märken som Isadora, Loreal Paris

 

pink weekend pink weekend

PASSA PÅ.

20% är en riktigt bra rabatt och jag kommer definitivt införskaffa minst en parfym och lite sminkattiraljer från Anastasia under deras Pink weekend.

DELA
Föregående artikelÅRETS FÖRSTA LUSSEKRINGLOR
Nästa artikelATT HA SMYGSTARTAT JULEN
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here