ATT HA SMYGSTARTAT JULEN

0
330
hyacinter

 

GOD SÖNDAG KÄRA LÄSARE.

Ni är många som tittar in här nu och jag är ytterst tacksam för att ni uppskattar det jag gör. Nu har jag verkligen tjuvstartat julen. Lussekatter häromdagen, igår kokar jag lakritskola och slängde ihop ännu en lussebulledeg, nu när sakerna ändå var framme. Jag är rätt ”fast” i mina julgodissmaker och tycker att det är onödigt att göra sådant jag inte kommer äta upp. I år ska jag ge bort lite, förhoppningsvis ger det lite glädje åt dem som får lite jul i form av godis och bullar.

Men den riktiga julutsmyckningen kommer först nästa helg, dagen innan första advent sätter jag på julmusiken, tar fram mina kartonger (som såklart ligger längts in i förrådet så det blir en utmaning). Jag har fått ordnat en plastgran som kommer sprida så mycket glädje åt mig att jag knappt kan bärga mig. Jag valde en med inbyggt ljus och jag kan tacka min vän Wiveca för att det blir en gran i år. Finare vän får man leta efter.

I förgår besökte jag sjukhuset (ingen fara, jag är med i ett intressant forskningsprojekt och det var första mötet, tycker det är viktigt att hjälpa till om man kan och detta är det andra projektet jag deltar i, sista var 2013). Sen passade jag på att besöka Plantagen och införskaffa 6 hyacinter (3 för 40), en Amaryllis och två julstjärnor. Jag har inte råd med några utsvävningar i år så det får bli jul med små medel.

I år valde jag tre vita, för jag tycker att de är vackrast, och tre blå för att de luktar mest och jag älskar hyacintdoft. Amaryllisen bidde också en röd en och jag hoppas att den slår ut om nån vecka.

Hoppas ni har en bra söndag och nu är det bara en vecka kvar till första advent. Yeah!

 

 

DELA
Föregående artikelPINK WEEKEND – ELEVEN
Nästa artikelPARFYM – BLACK MONDAY HOS LYKO
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here