Bara en vecka kvar till advent!
Eller, mer som: BARA EN VECKA KVAR TILL ADVENT?!

Jag har inte riktigt hängt med, känner jag. Jag har inte ens bakat årets första lussekatter än??!! Jag kommer att försöka börja pynta i veckan, så att jag inte har allt samlat till nästa helg. Hur är det med er? Har ni plockat fram adventgrejerna redan?

Idag fick jag äntligen tummen ur och fick med mig en sådan där liten led-ljusslinga hem. ÄLSKAR den och vill redan ha fler. Har även inlett mitt samlande på granar med två små från Hemtex och en medelstor från Coop. Är MYCKET taggad på sådana här granar i år, känner jag… Hehe.

Ny ljusslinga ✔️ Julmugg ✔️
Granar ?

Hoppas ni har en mysig helg!

DELA
Föregående artikelHOUSE DOCTOR – DEN SNYGGASTE AV ADVENTSKALENDRAR
Nästa artikelEn kavalkad av inspiration till julgranen
Baby it's cold outside
Håller till i Stockholm city om dagarna och min lilla skärgårdsstad by night. Mitt julbloggande bygger på känslorna som uppstår runt jul: De små detaljerna i vardagen som vi upprepar och förfinar, tillsammans med nya traditioner. Sentimentalt? Mja, mjo. Stämningsfullt? Ja, det vill jag påstå. Jag är en av dem som är lyckligast under årets sista kvartal. Och då, för att få ut mesta möjliga av den lyckan, så bloggar jag här! Med er! Hurra! Kontakt: bloggenbabyitscoldoutside@gmail.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here