HOUSE DOCTOR – DEN SNYGGASTE AV ADVENTSKALENDRAR

1
857
House doctor

DET STRÅLAR EN STJÄRNA…

I augusti såg jag en paketkalender jag gillade galore. Men jag vet å andra sidan att paketkalendrar tenderar att göra en besviken. Sen har jag inte tänkt så mycket på den, dels för att vi har tusen vanliga kalendrar. Dels för att jag har skaffat små boxar åt barnen för återanvändning år efter år.

M.E.N

Så råkade jag gå förbi Midtown i Malmö som har öppnat i Hansagallerian (A.K.A H&M-gallerian) och kunde inte låta bli att gå in. De har saker från House Doctor, Himla, Tell me more gbg etc. Det är mat, vackra tyger, smycken, kuddar och just nu julsaker. & där, där såg jag plötsligt en där paketkalendern jag såg i augusti. Fast på riktigt. & den var mycket större och finare i verkligheten till ett mycket, mycket bra pris. Så det gick ju inte att gå därifrån utan den! Plus fem små julstrumpor att dekorera med för den kommer inte användas som paketekalender i år iaf utan mer som en prydnad.  Men oj va jag gillar den.

 

House doctor House doctor House doctor

 

MUST HAVE

Ni ser. Jag var ju bara tvungen att ha den. För det för det första är den enorm = I like, för det andra är den stilren = like more, för det tredje ä den billiga = Superlike.

Men jag kommer hänga upp lite ljusslingor , lite strumpor, lite rosetter, lite grankvistar. Dvs sånt som passar och ha den som en installation i år. Så får vi se vad det blir av den nästa år. De supersmå söta julstrumporna är också från House Doctor. Loves them.

Nu sitter denna inte uppe än. Men en julsak satte jag faktiskt upp för några dagar sen när jag hämtade ut den från Inreda.com. En stjärnljusstake som jag inte alls ska ha i fönstret utan i en bokhylla. Eller på ett bord eftersom den drivs av batteri och är väldigt flexibel. Beställde för ett tag sen men det tog sin tid att få.Hoppas att några av mina favvobutiker har riktigt bra black Fridayerbjudande på typs sånt här.

 

Inreda.com

Men nu är det bara att vänta. När kl slår tolv är det jakt på riktigt. Å andra sidan så måste vi köpa nu värmepump för 22000 så det väl årets julklapp I guess. How ironis.

 

Lycka till med köpen nu, vi samlas i morgon och ser vad vi fick för supernpp tycker jag.

Natti natti.

/Heléne

DELA
Föregående artikelVästkustsnö!
Nästa artikelNovembers sista lördag
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here