MORGONSTUND MED VÖRTBRÖD I MUND

0
288
VÖRTBRÖD

GOD MORGON ALLA JULÄLSKARE.

 

Här startade dagen med en mycket blöt promenad med en mycket lycklig vovve och en mindre lycklig och och genomblöt matte. Men lite kaffe och två skivor vörtbröd med julskinka och Johnny´s julsenap på lite senare mår en som en prinsessa igen.

Tänk att det redan är den 22:e november och om en och en halv vecka är det första advent. Hur mysigt ska inte det bli? Åt min första clementin igår och det är nära på som att äta guld. Tror det blir julpyntning här i helgen. Vi verkar vara några av de sista på gatan som sätter upp ljusslingor etc vilket är humor när en driver en julblogg men jag har mina traditioner och håltider. Det får inte vara för tidigt, då tröttnar jag. & när det ösregnar ute blir en ju sådär sugen på att bege sig ut i trädgården och pynta…

Men jag ska inte klaga. Julen står bakom hörnet, jag har fått äta vörtbröd och julskinka och nu är det dag att skjutsa den ena ungen till skolan och mig själv till jobbet. I eftermiddag kommer värmepumpskillen och jag hoppas verkligen att han kan fixa vår värmepump för jag är lite trött på att sova under två duntäcken och två filtar… just saying.

Men vi hörs senare hörni!

DELA
Föregående artikelFem juliga saker jag längtar till
Nästa artikelNysnön
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here