MIN JULMUSIKSLISTA PÅ SPOTIFY

0
172

 

ATT SPARA TILL JUL

Det är lite tidigt än, till och med väldigt tidigt. Själv lyssnar jag inte på julmusik förrän när jag klär julgranen/pyntar. Vilket brukar var runt 1:dec/första advent men förra året blev det i mitten av november. Tänkte då att man som julbloggare borde var ute i god tid så att man får fina bilder till bloggen och Instagram.

Hur som helst så har jag nu uppdaterat min julmusiklista med massor av härlig musik. 14 timmar blandad julmusik. Från klassiker till nyheter, akustiska, till jazz, barnlåtar, svenska och engelska. Så lägg gärna till min lista i din Spotify så har du 14 timmar julmusik att njuta av när det är dags.

 

DELA
Föregående artikelÖoB JULEN 2023
Nästa artikelJAG BORDE… JULLISTA
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here