JAG BORDE… JULLISTA

0
260

En rolig lista jag hittade på min gamla blogg Helénes underbara jul (där ni hittar massor av julig inspo.)

Jag borde köpa julklappar lite tidigare
Jag har nedräkning till när jag kan sätta upp julgranen, det är lite mer än en månad kvar YAY
Jag skulle vilja ha en julgran i sovrummet men det får bli en liten bordsgran isf, mitt sovrum är så litet. Men kanske en stor bordsgran 🤔
Jag gillar att tända ljus, sätta på julmusik och bara njuta av min vackra julgran. Det ihop med en kopp kaffe och dagen börjar på bästa sätt.
Jag älskar min julgran. På senare år har jag gått från alla min mammas regler (nåja, jag gick ifrån dem för ganska länge sen men de finns alltid i bakhuvudet) och förra året verkligen älskade jag min gran. Vilket är intressant för jag gjorde en undersökning på Instagram och den var definitivt inte den mest populära och den jag tycker minst om var det många som tyckte om. Mycket intressant.
Jag måste sätta upp allt på samma dag, annars blir dte kaos i mitt lilla förråd. Detta har jag lärt mig de senaste två åren. Hur mycket lättare det gick när allt åkte upp på samma gång. Samtidigt förbereder jag inför julen när jag plockar in sommarmöblerna. Då ställer jag julsakerna längst fram. Så blir det lätt när det äntligen är dags.
Jag behöver snö vid jul för att verkligen få den totala julkänslan.
Jag får alltid för mig att baka lussekatter men hinner sällan äta upp alla, så de blir alltid kvar en del i frysen alternativt ger jag bort.
Jag har inte något speciellt tema på min jul, jag vill att den ska vara vacker för mig. Det är huvudsaken. Även om teman är kul. Har inte riktigt plats för mer än en gran hos mig.
Jag kan inte klara en jul utan att minst en gång se Tomten är far till alla barnen, Holiday, Die Hard och Love Actually.
Jag vill inte ha janson på jul, gillar inte Janson.
Jag borde inte köpa så mycket julklappspapper.
Jag gillar inte flaggor och hemmagjorda dekorationer i granen, hos mig själv. Är inte bra på att göra egna dekorationer, ser mest ut som en femåring som gjort dem. Typ.
Jag älskar inte julmust.
Jag måste inte se Kalle på julafton.
Jag behöver inte få julklappar på julafton.

 

Ja det var min lista såhär en dag i oktober.

DELA
Föregående artikelMIN JULMUSIKSLISTA PÅ SPOTIFY
Nästa artikelJULEN HOS SØSTRENE GRENE 2023
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here