ÖoB JULEN 2023

0
511

 

GULLIGT OCH TRADITIONELLT HOS ÖoB

Så har även ÖoB släppt sina julbilder och de är inte så många till antalet men de är söta. Och man behöver ju faktikst inte släppa 50 bilder, det går lika bra med 15. Främst gillar jag de fina julgranskulorna, de ska jag absolut spana in nästa gång jag är på ÖoB. Vilket tyvärr inte är så ofta.

Tänkte att jag ville ha den fina kassen med text på, tills jag alldeles nyss såg att den var till för en Bag-in-box. För det användningsområdet så är den ju jättefin men jag hade mer tänkt ha julklappar i den. Jag har sällan BiB hemma. Så jag får tänka om på den punkten.

Men jag gissar att det finns massor av andra julprodukter på ÖoB. Så spana in om ni har vägarna förbi. Vill tipsa om den fina halmstjärnan och den traditionella ljusstaken för adventsljus. Jöttefina.

 

ÖoB julen 2023 ÖoB julen 2023

 

GÖLLIGASTE JULKULORNA

Kolla så söta julgranskulor. Älskar de med djuransikte, måste ha katten!  Det skulle passa så bra i år tänker jag, för min egen del. Sen tycker jag att de röda ser riktigt trevliga ut. De kanske jag också får spana in.

 

ÖoB julen 2023 ÖoB julen 2023 ÖoB julen 2023

 

TRADITIONELLT

Det här gillar jag, konstigt nog. Jag har länge tänkt att jag inte gillar de här stjärnorna, de är för mycket 70-80-tal för mig. Mne nu gillar jag dem helt plötsligt. Konstigt. Jag gillar även den fina ljusstaken och den skulle jag absolut kunna ha hemma. Och här ser vi även påsen jag syftade på i den övre texten. Den verkar vara gjord för en Bag-in-box. Och visst, mycket snyggare att ha vinboxen i denna fina påse än i sin naturliga form.

 

 

LITE SMÅTT & GOTT

Fina julklappspapper, jag gillar speciellt det bruna med grankvistar det var jättefint. Gillar även det vita med små kvistar och röda prickar. Hade varit fina under granen. Gillar att de har en egen poaketkalender, där man själv kan fylla lådorna med innehåll. Kostar säkert inte speciellt mycket heller och skönt att slippa slå in tusen små paket (överdriver naturligtvis men alla vi som gjort en eller fler paketkalendrar vet att det till slut blir lite tröttsamt.)

Ja det var julen hos ÖoB. Hoppas att ni hittar något ni gillar!

 

DELA
Föregående artikelJULIG SOVRUMSINSPO!
Nästa artikelMIN JULMUSIKSLISTA PÅ SPOTIFY
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here