BLOSSA19 – LEDTRÅD NUMMER TVÅ

0
415
BLOSSA19

 

BLOSSA19 – PASSIONSFRUKT?

Jag fick ett förslag från Emsan att det var en passionsfruktsblomma i den första ledtråden för BLOSSA19. Och det såg jag ju när jag tittade lite noggrannare. Så passionsfrukt alltså. Nästa ledtråd är på en strand. Jag kollade lite på vart passionsfrukt finns och det är i Brasilien, norra Argentina och Paraguay. Lustigt att jag på den förra ledtråden valde mellan Afrika och Sydamerika. Dvs mellan Viktoriafallen och Iguazúfallen. Jag borde ha gissat på det sistnämnda. Iguazúfallen ligger nämligen på gränsen mellan Brasilien och Argentina.

Isf kan vi utesluta Paraguay. Jag tror det är Brasilien som åsyftas. Brasilien är mer känt för sina stränder än vad Argentina är. Så BLOSSA19 med smak av passionsfrukt alltså. Vad tror ni om det? Låter smaskigt.

Om jag inte minns helt galet så brukar man kunna förbeställa glöggen i slutet av september, början av oktober för att sen få flaskorna någon eller några veckor senare. Nu kommer vi ju få veta smak och design den 10:e september så det är inte så långt kvar. Alltid lika spännande. Eller hur? Härligt när vi får något att samlas kring och fundera över, det blir en riktigt kul grej som alla kan ta del av. Jag har aldrig gissat rätt gällande BLOSSA men vad gör väl det, det är ju roligt att försöka tänker jag.

Nåväl, har ni förslag, om ni tror att jag har fel eller rätt så skriv gärna det i kommentarerna. Eller om det är något annat ni undrar över eller vill fråga om.

PS. Glöm inte klicka in på I Love Christmas facebooksida för att se när bloggen blir uppdaterad. I Love Christmas finns även på Instagram. Ses där!

DELA
Föregående artikelLAGERHAUS VISAR JULEN 2019
Nästa artikelHOUSE DOCTOR – JULEN 2019
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here