Julstämning deluxe – video

2
674

CHRISTMAS

Hittade en Facebookgrupp via en länk som en kompis lagt upp på min privata Facebook och jag kan ju inte INTE dela denna. Det vore ju snudd på olagligt. Så när ni känner att julstämningen har kommit av sig lite så är det bara att kolla in den här videon så kommer ni genast må mycket bättre och känna att julen snart är här. Plus att ni (precis som jag antagligen) kommer bli grymt sugna på att ha en egen stuga precis som den här.

Snow

When summer ends, Christmas is only beginning!I hope you enjoy a wonderful view. ❤️-> https://goo.gl/7D2L21

Publicerat av Christmas den 7 september 2017

 

Hoppas ni gillar den, jag kommer i alla fall titta på den då och då, speciellt när det är dags för blogginlägg och julstämningen känns lite för långt borta.

 

/Heléne

DELA
Föregående artikel98 dagar kvar
Nästa artikelHouse Doctor – en kärlekshistoria
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here