House Doctor – en kärlekshistoria

0
556

 

DOKTORN KAN KOMMA

Det kommer bli tufft i år. Jag hade _egentligen_ inte tänkt köpa så mycket nya saker men varje dag ser jag saker på insta, på bloggar, på nätet som jag vill ha. MÅSTE ha. Well, kanske inte måste men det känns nästan så ibland för hjärtat skuttar till av glädje när jag ser vackra julsaker. Får ni också den känslan?

 

 

& just House Doctor får mig alltid i god stämning, de är som de gör sina julkollektioner för mig. Vilket är absurdt men det finns så mycket jag vill ha att jag verkligen måste besinna mig.

 

 

Stjärnor, jag älskar stjärnar av alla de slag. I glas, på väggen, i koppar, i trä, på min arm, på himlen. Ingen jul utan stjärnor (då menar jag inte bara julstjärnor). Det är verkligen ett måste.

 

 

Snygga ljusbehållare i olika träslag, som sagt, det verkar komma in ännu mer natur i vår juldekoration i år än tidigare år. Mer grenar, mer bark, mer gröna växter, både barr och annat.

 

 

Så gullig!!!

 

 

Sen får en ju inte glömma tillbehören, de som gör julklapparna lite extra stiliga och personliga. Washitejp, grenar, stickers, stämplar, pinglor, bokstäver etc. Bara fantasin sätter gränser (som man så klyschigt brukar säga).

 

 

Är du sugen på House Doctor så finns det mängder av ställen på nätet som säljer deras julkollektion (och givetvis massor av annat från dem). Det är böra att söka och ni skall hitta.

Nu ska jag surfa vidare efter något annat juligt att visa upp för er en annan dag.

Ha en härlig måndag!

/Heléne

DELA
Föregående artikelJulstämning deluxe – video
Nästa artikelPom poms som juldekoration – DIY
Helenes Underbara Jul
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here