JULSPANING PÅ DOLLARSTORE

0
3294
DOLLARSTORE

 

BLAND TOMTAR OCH NÖTKNÄPPARE

I går var jag och julspanade på Dollarstore då jag fått tips om att de skulle ha Nötknäppare. Och till min stora förvåning så hade de ju det. Jag var där för några veckor sen och då hade de bara en sort och den var jättestor. De här var mer i min “smak”. Dessutom fanns det ju massor av andra härliga julsaker att spana in. Ni får ursäkta bildkvalitén, jag hade bara mobilkameran med mig.

 

dollarstore
DOLLARSTORE
nötknäppare

 

MR NUTCKRACKER

ÅHH, nötknäppare sa hon med glittrande ögon. Två av dessa ska få komma hem till mig på fredag hade jag tänkt. Men tänkte tipsa er andra om ni är sugna på en eller några Nutcrackers. 90 kr för de små (mittbilden) och 140 kr för den stora (överst). Den mer “skyltaktiga” Nötknäpparen nederst glömde jag komma priset på.

Jag blev i alla fall väldigt glad över att hitta dem till ett mer lagom pris. Dock får man vad man betalar för och några av de jag spanade in hade lite skavanker på sig så var noga när ni ska handla så att ni inte blir besvikna när ni kommer hem. Men de är verkligen prisvärda.

 

dollarstore
tomten

 

TOMTAR PÅ DOLLARSTORE

För er som inte gillar nötknäppare så måste jag tipsa om tomtarna på Dollarstore. Finns i flera olika storlekar och de här var riktigt stora och enormt prisvärda, 490 kr. Vet dock inte hur kvalitén är, jag klämde inte på dem. Jag föredrar den röda tomten med mitt sällskap föredrog de vita, de tyckte att den vita tomten var väldigt vacker. Tur att det finns två att välja på då 🙂

 

xmas

 

INREDNING

Den här kransen, och flera till, i både grönt och silver, kostar 40 kr. Det är ett väldigt bra pris. Jag föredrar en äkta krans men den här håller förhoppningsvis längre. De var stora fylliga och vill man kan man dekorera dem med det man tycker passar in. Kanelstänger, vackra band eller kottar. Bara fantasin sätter gränserna.

För den som gillar skyltar så finns denna fina XMAS med lampor i som lyser fint i mörkret. Minns inte priset men det är säkert överkomligt.

 

dollarstore
julpåsar

 

TILL JULFESTERNA

Till julens jobbfester, glöggmingel och adventsmys kan det vara kul att snajda upp sig i lite fint. Ett par roliga glasögon, en julslips, kanske en jultröja, julmössa eller en ljusslinga att ha i håret eller runt handen. På Dollarstore fanns alt och lite till. Kul att köpa in till julfesten på jobbet tänker jag. Blir lite avslappnad stämning.

& när man går på fest kanske man vill ha med sig en present? Då finns de här fina påsarna som är utmärkta att packa ner något i som man kanske inte vill slå in i julklappspapper. Jag brukar lägga ner otympliga julklappar i liknande påsar och lägga presentpapper ovanpå. Det blir finare än en konstigt inslagen julklapp.

 

dollarstore
dollarstore

 

TILL HUNDEN

Även våra fyrbenta vänner behöver skämmas bort till jul. Kanske i en snygg jultröja? Perfekt till den lite mindre hunden som fryser om vintern. Så inga katter men min erfarenhet är att katter INTE gillar när man sätter på dem en tröja el liknande. Har aldrig sett något så ömkligt som när jag klädde upp min katt i en liten tröja som jag köpt i en julbutik i New York. Ja jösses, det gör jag inte om.

På Dollarstore fanns det också en hel del leksaker och annat juligt till våra små älsklingar.

 

dollarstore

 

EN DOFT AV JUL

Ett annat trevligt segment på Dollarstore var dofthörnan med olika juldofter. Kan vara trevligt att ha på toaletten tex, där brukar i alla fall jag ställa både doftljus och doftpinnar vid jul. Doftpinnar är lite enklare för dem behöver man inte hålla koll på.

Det fanns givetvis väldigt mycket mer att spana in. Dock blir det inte så bra när man, som jag, fotograferar med mobilen. Det måste upplevas helt enkelt. Så ta en sväng till närmaste Dollarstore när ni har möjlighet, ni kommer säkert hitta något som faller er i smaken.

 

 

DELA
Föregående artikelBLACK CHRISTMAS – SKRÄCKFILM TEMA JULEN
Nästa artikelMYRORNA GER OSS ÅRETS SNÄLLASTE JULKLAPP
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here