BLACK CHRISTMAS – SKRÄCKFILM TEMA JULEN

2
796
skräckfilm

 

LJUSSLINGOR, JULMUSIK OCH BLOD.

Gillar ni skräckfilm? Jag vet ju att ni gillar julen, annars hade ni troligtvis inte läst här. Men om ni gillar skräck så kommer här en julfilm som iaf jag ser fram mot. Vad kan gå fel? Coola tjejer, julmusik, ljusslingor, snö, en mystisk order och en kallblodig mördare. Jag kommer definitivt se den här filmen. Fick lite Scream-vibbar av trailern, det är alltid positivt. Filmen har premiär den 13:e december och så här står det om filmen på Filmstaden webbsida:

Det börjar lugna ner sig på Hawthorne College inför semestern. Riley Stone och hennes Mu Kappa Epsilon-systrar – atleten Marty, rebellen Kris och foodien Jesse förbereder sig för att ta över lokalerna med en rad julfester… och samtidigt börjar en maskerad stalker att döda tjejerna på campus, en efter en.
Allt eftersom antalet döda stiger, börjar Riley och hennes gäng tvivla på om de kan lita på någon man överhuvudtaget, inklusive Martys pojkvän, Nate, Rileys nya förälskelse Landon och kanske inte ens den högaktade läraren professor Gelson.
Vem mördaren än är, kommer han upptäcka att den här generationen unga kvinnor inte är villiga att bli offer utan ge allt och att kämpa ända till slutet.

 

 

Mmm, lovande som sagt. Filmen är en remake på en film från 1974 som på svenska heter ”Stilla natt, blodiga natt”. Har nog inte sett den men borde kanske leta upp den? I alla fall, för oss som gillar både jul och skräckfilm blir årets lucia speciell. Ska ni se den?

 

 

DELA
Föregående artikelNÖTKNÄPPARE – VACKERT TILL JUL
Nästa artikelJULSPANING PÅ DOLLARSTORE
Välkommen till Helénes underbara jul! För samarbete maila helene.liedholm@gmail.com Julbloggen som aspirerar på att vara Sveriges mest positiva, vackra och stämningsfulla julblogg. Här möter ni det moderna i harmonisk mix med det traditionella. Klassiska recept möter nymodigheter, vackra fotografier blandas med stämningsfulla inlägg. Tävlingar, filmtips och provsmakningar trängs med julanekdoter, julpyssel och allehanda julsysslor. Julstämningen och julkänslan ska vara påtaglig, närvarande och alldeles, alldeles underbar. Välkomna in.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here